2777
2789
عنوان

بیاین کارتونن دارممممم

57 بازدید | 7 پست

من یه دوستی دارم ترنسه و خب معمولا ترنسا خلق و خوی متفاوتی دارن چندوقت پیش هرچقدر بش پیام و زنگ میزدم جواب نمیداد در صورتی که چند شب قبلش باهم کلی حرف زده بودیم تا صب کلی حرف و مسخره بازی و... قرار شد بریم بیرون حالا هرچقدر بش زنگ میزدم جواب نمیداد نگرانش شدم آخه سابقه نداشت جواب نده یا پیام نزاره شماره ایی هم از خانوادش نداشتم فقط آدرس خونشو بلد بودم که خجالت میکشیدم برم بعد از سه روز که شبی یکی دوبار زنگ میزدم بش جواب نمیداد یهو بش پیام دادم یه حرف زشتی زدم (خیلی بد بود حرفم قبول دارم)که اومد جواب اونو داد و خیلی هم تند رفتار کرد خلاصه ناراحت شدم خیلی...

ولی از طرف خانوادشون (البته خودشون نه از طرف داییش اینا که با پدرم دوستنن این خانواده داییش خیلی خانواده محترم و خوبیه اما یه دختر داره که شررره حسابی و کلی حرف درآورده از خودش پشت من) حالا استرس اینو دارم بره حرفمو بگه و خانواده هارو هم که می‌شناسید قراره چ رفتاری کنن🥲😂😂

به نظرتون برم بش پیام بدم بگم منظوری نداشتم از حرفم و یجورایی دلجویی کنم؟

البته همون موقع بعد پیامش گفتم ببخشید ولی بازم جواب نداد نمیدونم چیشده بود...

حس میکنم اگه پیام بدم غرورم میشکنه

چیکار کنممم😑

نمیدونی چرا جواب نمیداد؟

نهههه حالا اون دختر داییش که میگم شر بودد اصلا نمیشد باهاش حرف زد یهو می‌دیدی منو این دختر ترنسه رو میچسبوند به هم یجوری زیر زبونشو کشیدم گفت عادت داره خیلی زنگ و پیام جواب نمیده خیلی هم زنگ و پیام بدی بلاکت میکنه

حدودا۷.۸سالی میشه میشناسمش و۵.۶ماه میشه رابطه رفاقت داریم ولی نه زیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا دختر بی ادبی نیستم واقعا یا ازونا که بگم اصلا هیچی برام مهم نباشه خودش سر شوخی باز کرد منم اخلاقم اینطوریه که سرشوخی که باز میکنی یخم سریع آب میشه مچ میشم باهات اصلا نمیدونم چرااین حرفو زدم اصلا بش فک نکردم لعنت بهم😑

اکی ، بیخیال باش تا بیاد خودش چیزی بگه

حدودا۲.۳ماهی گذشته و این انگار یه بار بزرگیه رو دوشم و هیچ خبری کلا ازش نیست نمیدونم چیکار کنم همش استرس اینو دارم اینم بره بگه یه مشکل جدید برام پیش بیاد یا اکه خودم برم بش پیام بدم غرورم میشکنه

حدودا۲.۳ماهی گذشته و این انگار یه بار بزرگیه رو دوشم و هیچ خبری کلا ازش نیست نمیدونم چیکار کنم همش ا ...

نه بابا، آدم اگر ناراحت بشه همون موقع کاری می‌کنه نه ۲ ماه بعد، مطمئن باش دیگه خبری نمیشنوی