2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 92 پست
برا من که عمه خوبی نداشتم و دعوا انداخت بینمون

عمه های فتنه🥲😂😂واقعا نمیفهمم رفتارشون چرااین کارارو میکنن که چی بشه؟

واقعا فرهنگشون خیلی ضعیفه به نظرم دوره ی پشت سر حرف زدن و خاله زنک بازی و فتنه گذشته

ولی ولی ولی دوری و دوستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی انصافا چجوری اینقدر پروان؟

این مرز ها پررویی جا به جا کرده

فکر کنم چون پدر نداره اینطوریه

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

من بعضیاشونو دوس دارم

برا منم خوبن خدا روشکر اگه دایرشو کوچیک تر کنم به خانواده شوهر وخانواده خودم.  که واقعا خوبن هر دوتا شون  ۶ خواهر شوهر دارم عالی 👍  ولی رفت وآمد زیاد نداریم کلا گرونیه آدم نمی تونه جایی بره مگر اینکه دعوت کنن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وای چه قشنگ انگار من قراره حسرتشو بخورم تا همیشه چون بزرگای فامیل با همدیگه خوب نبودن

ممنون عزيزم. 

ما ديگه بزرگتري اخه نداريم. 

پدر و مادر بزرگا كه خيلي وقته فوت شدن. 

عمو ها هم مشكل خاصي باهم ندارن. 

يعني هيچ فاميلي بي مشكل نيست. ولي خب اونقدر بزرگ نيست شكر خدا

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ممنون عزيزم. ما ديگه بزرگتري اخه نداريم. پدر و مادر بزرگا كه خيلي وقته فوت شدن. عمو ها هم مشكل خاصي ...

ما هم بزرگ تری نداریم چون مادر بزرگ و پدر بزرگ فوت شدن و عمو هم ندارم میمونه بچه های عمو یعنی پسر عمو که اونا هم بچه هاشون تازه میشه همسن من و در واقع همسن پدرم هستن 

دختر عمه و پسر عمه هام به این شکل هستن و بچه های همسن من دارن و تازه شهرمونم یکم دور تره از تموم فامیلامون به جز اون عمه بدی دارم و دعوا انداخته میون ما و فامیل

عمه های فتنه🥲😂😂واقعا نمیفهمم رفتارشون چرااین کارارو میکنن که چی بشه؟واقعا فرهنگشون خیلی ضعیفه به ...

مشکل ما هم این بود که یه مدت با عمم صمیمی شده بودیم 

و اینم بگم زن عموم خيلي داغونه از عمم بدتره 🤦🏻‍♀️کل فامیل ازش بدشون میاد 

یه نمونه رو بیا تعریف کن😂

میریم خونشون چرا ازدواج نکردی میگم زندگیه خودمه میگه نههههههههه ازدواج خوبه فرداش زنگ میزنه میگه اخخخ اهه فلانی گرفت نفرینم کرد شوهرم خیانت کرد ازدواج نکن اخه الاغ بتوچه چرا به من میگی اصلا من فکر میکردم تو مردی چرا تا یکی میمیره ظاهر میشی واسه ارث میراث😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

مشکل ما هم این بود که یه مدت با عمم صمیمی شده بودیم و اینم بگم زن عموم خيلي داغونه از عمم بدتره 🤦🏻 ...

نمیدونم چرااینطوریه....هممون داریم سعی می‌کنیم آدمای سمی رو از خودمون دور کنیم چرا یبار سعی نمی‌کنیم رو رفتار خودمون تمرکز کنیم شاید اون ادم سمی خودمون باشیم قصد توهین یا جسارت ندارمااا ولی خودمم مشکل دارم با کل خاندان ولی خب پس آدم خوبای داستان کجان؟

حق میدم یه جایی واقعا تقصیر عمه هاست یا زنعمو یا زندایی ولی ما چرا سعی نمی‌کنیم بگذریم؟کینه ایی نباشیم مث قدیما که بعد یه دعوای بزرگ همه انگار که هیچی نشده دور هم‌میشستیم و می‌گفتیم و میخندیدیم...

به نظرم این دنیا ارزش دل چرکین کردن و نداره کوتاه تر از اونیه که کینه به دل بگیری و افسرده باشی

نمیدونم چرااینطوریه....هممون داریم سعی می‌کنیم آدمای سمی رو از خودمون دور کنیم چرا یبار سعی نمی‌کنیم ...

والا عزیزم کل خاندان که با زن عموم مشکل پیدا کردن فهمیدن چجور آدمیه 

عمم رو هم که من بچه بودم و یه بچه چیکارست این وسط؟