2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 92 پست
کلا با همه بچه ها اینطوریهمن همونا هم دوست ندارم کلا سرشون تو گوشیه جفتشون پسرن خیلی ...... هستنهمش ...

برا ما پسراشون اوکین

مگه چند سالشونه؟

من عمم فتنه انداخت و شاید به خاطر همون رفت و آمد نداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ما پسراشون اوکینمگه چند سالشونه؟من عمم فتنه انداخت و شاید به خاطر همون رفت و آمد نداریم

۱۶ و ۱۵

مال ما خیلی بدن کلا صبح تا شب دارن .. میزنن

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

اول اومدن خواستگاری بعد چون همزمان یه خواستگار دیگه داشتم انگار یجورایی حسودیش میشد ک دارم برای آشنا ...

پس به سلامتی میری آمریکا 

مبارکه عزیزمممم اونجا عروسی میگیری؟

یکم بیشتر توضیح میدید مثلا دورهمی و مهمونیاتون چجوریه؟

اخر هفته ها،نه هر هفته ميريم باغ. 

يا عروسي هامون كلا همه با هميم. برنامه ميريزيم. 

وقتي يكي عروس يا دوماد ميشه بعد از چند روز ميريم خونش. 

بخواد بره دبي باز ميريم خونش. برگرده ميريم. 

يا معمولا تو زمستون چند شب يه بار خونه يكي از عمو ها ميريم. 

يا خودمون دخترا با هم ميريم بيرون.

سفر هم ميرفتيم قبلا. ولي الان يكم كم شده 

ولي با فاميل مادري كمتر. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

آفرین منم پدری رو تو همین سن بودم تا ۲۵ تکمیل شد شناختم از ۲۵ به بعد مادری کم کم شروع شد که اونم تا ...

مادری رو قبل پدری شناختم 😂 چون خیلی داغونن ترجیح میدم اسمشونو نیارم ولی پدری بهترن

پس به سلامتی میری آمریکا مبارکه عزیزمممم اونجا عروسی میگیری؟

نه فکر نکنم ..احتمالا تا یک ماه اینده فقط بتونیم نامزد کنیم دیگه اگه بره آمریکا فکر کنم ۶ ماه تا یکسال طول بکشه ک بتونه منو ببره 

احتمالا یه سفر باید بیاد ایران برای عقد و عروسی چون فکر نکنم کسی پاشه برای مراسم عروسی بیاد آمریکا اونجا هم آشنایی نداریم

وای😂😂😂چجوری دیدیشون مگهه

یکیشون که علنی جلو من نگاه می‌کرد می‌گفت به یاد همتون زدم😐😂خیلی بی حیان

به مولا راست میگم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

اخر هفته ها،نه هر هفته ميريم باغ. يا عروسي هامون كلا همه با هميم. برنامه ميريزيم. وقتي يكي عروس يا د ...

وای چه قشنگ 

انگار من قراره حسرتشو بخورم تا همیشه چون بزرگای فامیل با همدیگه خوب نبودن