2777
2789
عنوان

اعتیاد به کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 21 پست
ای جاان منم،،۲۹ دی ۶۹

منم۲۴ مهر، خوشبختم❤🌹

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

منم خودم زیاد نمیخورم، ولی خانواده شبها دورهمی میخورن ودوست دارن،، همینکه تموم میشه میپزم،، ولی موقع مدرسه، 4شنبه‌ها فقط میپزم،،

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خودم زیاد نمیخورم، ولی خانواده شبها دورهمی میخورن ودوست دارن،، همینکه تموم میشه میپزم،، ولی موقع ...

چه خوب که برنامه داری واسش🙌👍🏻فکر خوبیه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

چقدر از اسم کاربری و امضاتون و تایپیکاتون خوشم میات احساس خیلی خوبی بهتون دارم موفق و موید باشید عزیز دل 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
چقدر از اسم کاربری و امضاتون و تایپیکاتون خوشم میات احساس خیلی خوبی بهتون دارم موفق و موید باشید عزی ...

ای جانم عزیزم، بوس به قلب مهربونت، خوبی از خودته صددرصد❤❤🌹🌹🌹💝💝💝🥰

منم۲۴ مهر، خوشبختم❤🌹

ای جان خداحفظت کنه😘

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍