2777
2789
عنوان

اگه می دونی جواب بده

87 بازدید | 9 پست

ممنونم 

اگه کسی حس کنه مشکل قلبی داره

بره دکتر 

چه آزمایش های باید انجام بده؟

که متوجه بشن مشکلی هست یانه؟؟

فقط اکو قلب رو آشنایی باهاش دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوار قلب، اکو، تست ورزش. اگه سکته خفیف هم بود دور از جون الان توان تایپ کردن هم نداشتین. 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
نوار قلب، اکو، تست ورزش. اگه سکته خفیف هم بود دور از جون الان توان تایپ کردن هم نداشتین.

آخه دو بار توی این چند وقت یک گرفتگی بسیار شدیدی وسط قفسه سینم نصف شب حس کردم که نمی‌تونستم تا یک ربع تکان بخورم حتی، خیلی وحشت ناک بود

برای همون میگم شاید سکته ای چیزی زدم 

آخه دو بار توی این چند وقت یک گرفتگی بسیار شدیدی وسط قفسه سینم نصف شب حس کردم که نمی‌تونستم تا یک رب ...

نه عزیزم سکته نیست. معمولا دردهای عصبی و درد معده هست که با درد قلب اشتباه گرفته میشه. درمانگاه برو نوار قلب بده، اگه مشکل قلبی داشته باشین با همون نوار قلب هم مشخص میشه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
نه عزیزم سکته نیست. معمولا دردهای عصبی و درد معده هست که با درد قلب اشتباه گرفته میشه. درمانگاه برو ...

از ترس این که مشکلی داشته باشم نمیرم دکتر 😓😓

میدونی جدیدا یکمی یهوووو نمی‌دونم چرا توی تلفظ بعضی کلمات به مشکل میخورم 

نمی‌دونم اینا از استرس شدیدی که دارمه 

یا مشکل قلبی

این دفعه دیگه باید برم 🥲🥲

از ترس این که مشکلی داشته باشم نمیرم دکتر 😓😓میدونی جدیدا یکمی یهوووو نمی‌دونم چرا توی تلفظ بعضی کل ...

نه عزیزم از استرسه نگران نباش.

دکتر هم برو، خیال خودت رو راحت کن. اینجور چیزها رو هر چی بیشتر عقب بندازی، همون استرس و فکر و خیالش بدتر آدم رو مریض می‌کنه