2777
2789

رفتم یه جا برای بار اول ناخن کاشتم راضی نبودم از کیفیت و تمیزی کارش وای برای ترمیم انقد تماس گرفت رفتم 😄

گند زده به ناخنام یه ساعت نشد رسیدم خونه دوباره رفتم جای دیگه که برام درست کنن 🤦🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ژلیش کرده بودم خودشم جای خوب واقعا کارش خوب بود ، بعدش برا ریموو مجبوری رفتم یه جا دیگه،  طرف از رو حسادت اینکه چرا برا ژلیشتم پیش من نیومدی یجوری عمقی سوهان کشیده ناخنامو گند زد بهش

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
چیکار کرده مگه؟؟

ناخنام بلند و سر تیز بود گفتم اینسری پهن تر کن ینی بادومی بعد گفتم لاک قرمز از این مگنتیا میخوام گفت ندارم گفتم قرمز بزن نداشت بعد به قرمز شاین دار پیدا کرد اونم تموم شده بود بزور لاک زد به دستو پام ناخنامو مث بچه لاک زد حالم بهم خورد 

من ژلیش کرده بودم خودشم جای خوب واقعا کارش خوب بود ، بعدش برا ریموو مجبوری رفتم یه جا دیگه، طرف از ...

ای وای 🫣برای منم خیلی بد سوهان زده همش ناخنام به لباس و همه چی گیر میکنه دورش دنده دنده شده 

بهش میگفتی نازک بزنه

اصلا حرف گوش نمیده میگه باشه عشقم ولی کار خودشو کرد لاکم انقد بد شد قرمز اکلیلی زد چون لاکش تموم شده بود ناخنم دون دون شد مث توت فرنگی 🤦🏼‍♀️انقد ناراحت شدم انقد بهم برخورد حد نداشت تا رسیدم خونه زنگ زدم یه سالن دیگه گفتم تو رو خدا بیام فقط یه لاک بزن برام بعد تعطیل کن 😄

ناخنام بلند و سر تیز بود گفتم اینسری پهن تر کن ینی بادومی بعد گفتم لاک قرمز از این مگنتیا میخوام گفت ...

وای نرو اینجور جاها خدایی حالا لاک مگنتی نداشته عیب نداره ولی مگه میشه دیگه لاک قرمز نداشته باشه😐یعنی خیلی بد زده لاکت رو یدست نیست؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
وای نرو اینجور جاها خدایی حالا لاک مگنتی نداشته عیب نداره ولی مگه میشه دیگه لاک قرمز نداشته باشه😐یع ...

افرین دقیقا یکدست نبود هیچ .... چون شاین دار بود دون دون شده بود ناخنم انگار مدل توت فرنگی بود 😄ببین نگاه نکن میخندم واقعا با بغض رفتم یه سالن دیگه درست کنن برام

وای نرو اینجور جاها خدایی حالا لاک مگنتی نداشته عیب نداره ولی مگه میشه دیگه لاک قرمز نداشته باشه😐یع ...

لاک پامو نگم برات چون زیر میز بود نمیدیدم آخر کار دیدم بزور فقط لاکو از اینور به اونور مالیده که فقط قرمز شه ناخنم😑خواهرم خیلی ناراحت شد بهش چیزی نگفتم گفت اصلا در حد شخصیتت نیست اینکارو کرده 🙈

اصلا حرف گوش نمیده میگه باشه عشقم ولی کار خودشو کرد لاکم انقد بد شد قرمز اکلیلی زد چون لاکش تموم شده ...

چقدر گرفت ازت

هی بهش گوشزد میکردی نازک نازک 

بازم فایده نداره؟