2777
2789

ممکنه بعداً مشکل ایجاد بکنه توی ازدواج جدایی پدر و مادر؟

خودتون اگر پدر و مادرتون جدا شدن ازدواج خوبی داشتین یا دیدین تو اطرافتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیما ربط نداره مگر اینکه تاثیر زیاد روش داشته باشه و اون شخص مشاوره نرفته باشه و آگاهی کافی نداشته باشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من و شوهرم هردو بچه طلاقیم الانم 8 سال بیشتره ازدواج کردیم و بچه هم داریم خداروشکر زندگیمون خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من و شوهرم هردو بچه طلاقیم الانم 8 سال بیشتره ازدواج کردیم و بچه هم داریم خداروشکر زندگیمون خوبه

الهی همیشه خوش باشین

من میترسم برای ازدواجم مشکل پیش بیاد و در آینده کسی منو قبول نکنه 

من نگران ازدواجم هستم

همه چیز برمیگرده ب اعتماد ب نفس خودتون .پدر و مادر دوتا آدم عادی ان ک برا زندگی خودشون تصمیم گرفتن و این هیییچ ربطی به فرزند نداره .اگه شخصی یا خانواده ای نتونن این رو درک کنن پس همون بهتر ک باهاش ازدواج نکنید .من پیشاپیش به خانواده ی همسرمم گفتم حتی اگر پدر و مادر من ازدواج مجدد  کنن هم برای من هیچ فرقی نداره همیشه پدر و مادرمم میمونن. اونا حق زندگی دارن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️