2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

87 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان خوبین ؟ 

4_5 روز مونده به پریودم ولی اون سری 6 روز زودتر شدم .

با این اعتصاب ممکن بارداری شده باشم 

امشب تست زدم قشنگ یه حاله کمرنگ افتاد خط دومی . 

چند روزم صبر کن من شخصا به هاله اعتقاد ندارم اما دختر عموم با هاله کمرنگ باردار بود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چند روزم صبر کن من شخصا به هاله اعتقاد ندارم اما دختر عموم با هاله کمرنگ باردار بود

دو تا فرزند دارم اما بعد ۹ سال دارم جدی تر اقدام می کنم چون خیلی دیر شد فاصله افتاده شوهرم اصلا قبول نمی کنه خیلی توی همه چیز همه جا ناشکر کفر میگه انرژی بد منفی میده و کارها و حرف های بدتر . 

من دو تا فرزند قبلی هام دو هفته زودتر از موعد پریودم متوجه شدم باردارم با همین تست ها ‌.

امکان داره واقعا اینم مثل اون موقع ها بشه و مثبت و واقعا حامله باشم . ؟!

چند سال پیش سال ۹۹ یه سقط داشتم چهار ماه و نیم بود سقط شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا فرزند دارم اما بعد ۹ سال دارم جدی تر اقدام می کنم چون خیلی دیر شد فاصله افتاده شوهرم اصلا قبول ...

خدا بزرگه ان شاءالله خیره حالا همسرت بچه میخواد یا نه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دوهفته قبل پریود که تازه میشه زمان تخمک گذاری چه طور میشه

سر فرزند های قبلیم 10 روز_11 روز قبل اینکه پریود بشم می فهمیدم حامله ام و با تست های خونگی مثبت و آزمایش میدادم مثبت 

آره بچه می خواد ولی یه سری چیزها هست که بهش توجه نمی کنه

تو یه ظرف سرکه و گلاب قاطی کن اسپری کن و اینکه طبع همسرتو بشناس بذار رفتارش آروم بشه

تو یه ظرف سرکه و گلاب قاطی کن اسپری کن و اینکه طبع همسرتو بشناس بذار رفتارش آروم بشه

این که گفتین یعنی سرکه و گلاب قاطی کنم و اسپری کنم یعنی به محیط خونه یا به همسرم ؟ بعد چه اتفاقی می افته ‌ ؟ و از چه نظر می گین طبع همسرم بشناسم ؟ !

این که گفتین یعنی سرکه و گلاب قاطی کنم و اسپری کنم یعنی به محیط خونه یا به همسرم ؟ بعد چه اتفاقی می ...

بله محیط خونه اما وقتی که همسرت هست چون احتمالا صفرا داره و صفرای بالا اعصاب درستی نداره و هر چیزی میگه