2777
2789
عنوان

خانما شکمم گرفته😩😭 باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 34 پست
کی گفته !؟حداقل یه ان اس تی نیدی خیالت راحت میشهالان تا فردا دور از جون چیزی بشه چی

عزیزم می‌خوام بگم سرویکسمم چک کنه 

ی بار رفتم مثل سگ رفتار کردن بخدا شاید این بیمارستانی که میرم اینطوریه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم هفته من بودین این دردارو داشتین

آره عزیزم منم همش حس میکردم خودشو سفت می‌کنه 

چیزی نبود. 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

آره عزیزم منم همش حس میکردم خودشو سفت می‌کنه چیزی نبود.

خدا خیرتون بده استرس دارم خیلی😭

معذرت شکمتون می‌گرفت بعضی وقتا یا یکم سر پا بودنی

مال من هنوز کوچولوعه ۲۲هفتمه عزیزمایشالا به سلامتی فارغ شی

عزیزم من ۲۰ علامه ولی  اصلا بچه رو حس نمیکنم شکمم بزرگ شده ولی حسی ندارم شما از چند هفته متوجه حرکتاش شدی 

خدا خیرتون بده استرس دارم خیلی😭معذرت شکمتون می‌گرفت بعضی وقتا یا یکم سر پا بودنی

بعضی وقتا که تخت می‌خوابیدم می‌گرفت 

یا مثلاً وقتی خم و راست میشدم

یا موقع ظرف شستن

عزیزم من ۲۰ علامه ولی اصلا بچه رو حس نمیکنم شکمم بزرگ شده ولی حسی ندارم شما از چند هفته متوجه حرکتا ...

برا من جفتم خلفیه از ۱۷تقریبا

بعضی وقتا که تخت می‌خوابیدم می‌گرفت یا مثلاً وقتی خم و راست میشدمیا موقع ظرف شستن

اره دقیقا خدا خیرت بده بازم ممنون اره دردم همینه یکم راه رفتنی و.. هم همینطور میشم نمیدونم از چیه فردا میرم سونو 

اره دقیقا خدا خیرت بده بازم ممنون اره دردم همینه یکم راه رفتنی و.. هم همینطور میشم نمیدونم از چیه فر ...

ایشالا چیزی نیس نگران نباش بچه داره رشد می‌کنه رحم کش میاد همچین حسی داری