2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم دلخورم

494 بازدید | 49 پست

فقط تحمل میکنم چون برامون خرج میکنه

وگرنه چون مدیره فکر میکمه همیشه همه جا سر هرکی خواست داد بزنه یا کارا ب میل اون پیش بره 

هروقت عصبی میشه خودشو خالی کنه بعدش عذرخواهی کنه!!

خب عمه منم میتونه این مارو کنه مهم کنترل کردن خود ادمه

بعضی وقتا هم فکر میکنه من خرم میخواد گولم بزنه مثلا قرار بود عروسی تو شهر ما باشه(ما دو شهر متفاوتیم) صدبار حرف عوض میکرد میگفت ن کی عروسی میگیره عروسی مسخرس فامیل ما ک میگن عروسی نمیگیره هیچکس شما چرا میگیرن

حالا قرار شد عروسی شهر خودشون باشه من میگم نمیخوام بگیرین میگن ن یدونه پسره میخوام بگیرم!!! فامیل فردا میگن یرای یدونه پسرت عرضه نداشتی بگیری!! چقدر تناقض و ضد و نقیض!! فکر میکنه من خرم نمی‌فهمم بخاطر شهر میگفت

تا نظر میدم ک اتلیه با کلاس نداره شهرتون و شهر ما چقدر خفن تره میگه والا عروسی برای داماده از قدیم!! 

تازه بابام میخواست پولشو بده بازم میگه ن مسخره میشه دوبار عکاسی دوبار لباس عروس و...

آخر حرفاشم میاد ازم عذرخواهی میکنه میگه دوستت دارم!!! حالم ازش بهم میخوره زن دورو

چقدر سخته احترام نگه دارم 

ینی من برم خونم یبار خونشون نمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوعرت یه خودشیفته کنترلگره

بیچاره ت میکنه

فریب محبت های الکی ش رو نخور

مطمئن شو شوهرت حمایتت میکنه

وگرنه تهش میشی یه آدم بی اعتماد به نفس، افسرده با نشخوار فکری شدید.

و هیییییچ راه نجاتی نداری جز قطع رابطه

مادرشوعرت یه خودشیفته کنترلگرهبیچاره ت میکنهفریب محبت های الکی ش رو نخورمطمئن شو شوهرت حمایتت میکنهو ...

من همین الانم قطع رابطه میکنم 

کلا آدم بد ذاتی خودشو خوب جلوه میده

بزار فعلا ک خرج میکنه خرج کنه

بنده خدا. فامیلاشونو دعوت نکنید شما

نمیکنیم دیگ

شهر ما با فامیلای ما

شهر اونا با فامیلای اونا

تازه میگفت دوتا نگیر میخره میشه ب فامیلامون بگو بیان اینجا 

شوهرمم گفت به تو ربط نداره

خوبه کتنها خوبیش همینهخیلی زرنگه خودشم خوب جلوه میده

ببین بعضی مامانا که یدونه پسر دارن تا قیام قیامت دست از سرش برنمیدارن توی همه کارهاشون نظر میدن 

بخدا میمونم چطور حاضر شدن زنش بدن

ی آشنایی داریم یا پسر داره یعنی پسر بهش بگه تو چنان قهری می‌کنه مثل تازه عروس ناز می‌کنه براش گیر میده بهش هم شوهرش هم پسرش دکترن.... بخدا میگم ولی به حال این عروس

هعی عروسی منم رسما سرم کلاه گذاشتن سر عقد نزاشتن عقد بزرگ بگیریم گفتن عروسیو تهران میگیریم 

بعد ک عقد رد شد دبه کردن نه عروسی میریم شهر ما 

دلم میخواست بگم عوضیا بیمار بودین نزاشتین عقد بزرگ بگیریم؟؟؟؟خرجشو ک بابام میداد !

خلاصه ی دعوایی شد..پدر مادر من دلخور شدن عروسیم نیومدن 

هیچکدوم از اقوامم نیومدن 

فقط خودم بودمو خودم 

عروسیشونم کپی عروسیای دهه ۶۰

اگه حقی داشته باشم حلالشون نمیکنم