2777
2789

مخصوصا اولی ک دختر هس امروز خیالم راحت شد ، تو خونه حقشو میگیره ولی همیشه همسرم میگف اینجا زبون داره بیرون نه که امروز باباش برده بودش پارک پسره هولش داده اونم زده تو صورت پسره 😑😂 یجا دیگه هم بهش زور گفتن هولش دادن یجوری جیغ زده سر پسره رفته پشت مامانش قایم شده ، نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت . اگه پرخاشگر بشه چی؟!

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری یادش دادی از حقش دفاع کنه؟

بهش گفتم کسی اذیتت کرد نگاه نکن ،نگفتم بزنش یا دعوا کن ولی گفتم از خودت دفاع کن 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

خدا رو شکر تو این کشور دختر باید اینجوری باشه حتما یه ورزش رزمی هم اسمش رو بنویس

میترسم بیشترازین خشن شه 😂😂

منم چون خودم خیلی تو سری خور بودم نمیخواستم دخترم مثل من باشه

بچه منم یه بار دوسالش بود تو پارک نذاشت یه بچه بی نوبت سوار تاب شه. همینجور که هولش میداد عقب، رفت خودش سوار شد که نوبتش بود.

الانم که ۸ سالشه. چند روز پیش دیدم به یه پسر بزرگتر از خودش تو پارک میگفت تا وقتی نوبت رو رعایت نکنی باهات بازی نمیکنم.

و بازی رو ول کرد و رفت.

گمونم بتونه از پس خودش بر بیاد

بچه هرکسی براخودش عزیزه.الان تویه تاپیکی که خانم زده بودمیگفت بچه فامیلمون باعصازده توسرپسرم.همه میگ ...

ینی دخترم اشتباه کرده از خودش دفاع کرده؟

ببین بچها آینه رفتاری والدین هستند پس اینکه بچه چطور میشه به تربیت و رفتار خودت و همسرت مرتبط 

من یک مثال می‌زنم پدرم هیچ وقت نگفت کتاب بخون ، منو خیلی کوچیک بودم بلیط گرفت برد نمایشگاه کتاب و یک عالمه کتاب و لوازم تحریر خرید من اونجا عاشق کتاب شدم و می‌دیدم پدرم اهل مطالعه پس هیچ وقت تذکر جدی به بچه ندید جواب نمی‌ده ...

و اینکه پدرم همیشه می‌گفت شیر که از بیشه در اومد فرق ندارد نر باشه یا ماده بهم غیر مستقیم گرا میداد 

پدرم منو کلاس تکواندو فرستاد اما هیچ وقت من دست رو کسی بلند نکردم 

یادمه رفتم تراپی مشاور برداشت گفت شماره پدرت بده خودم نیاز دارم  

بدون شوخی حرکت دخترت نه کامل قبول میکنم نه رد 

منم چون خودم خیلی تو سری خور بودم نمیخواستم دخترم مثل من باشهبچه منم یه بار دوسالش بود تو پارک نذاشت ...

افرین بهش،منم اینکه دعوا نکنه و بدون دعوا بتونه از خودش دفاع کنه خیلی برام مهمه 

ینی دخترم اشتباه کرده از خودش دفاع کرده؟

من همسرم اگه بودیم ، بچه که فعلا ندارم بعد که پسر رفت قایم شد دخترمممم می‌بردم ازش دلجویی کنه بعد ی تشویق کوچولو با هدیه هم انجام میدادم 

من همسرم اگه بودیم ، بچه که فعلا ندارم بعد که پسر رفت قایم شد دخترمممم می‌بردم ازش دلجویی کنه بعد ی ...

اتفاقا باباش بهش گفته ازش معذرت خواهی کن رفته و به پسره گفته ببخشید دوستم بیا باهم بازی کنیم