2777
2789
عنوان

یهویی سی کیلو چاق شدم

224 بازدید | 19 پست

من پارسال از وزن ۷۲ رسیدم به وزن ۵۸ و دوباره رژیم رو ول کردم و جدیدا هیچ لباسی تنم نمیشه و رفتم رو ترازو شدم ۸۵ کیلو ، واقعا حالم بهم میخوره بابام گفت اگه وزنتو برسونی به شصت بهت بیست تومن پول میدم ، نامزدمم میگه کم کن وزنتو چون میبینه خودم ناراحتم ولی کاری نداره با وزنم میگه هر طور باشی من دوست دارم،  ولی خودم اصلا راضی نیستم و کاملا ناراحتم از این وضعیت قبل عید مراسم عقدمه متنفرم از این هیکل چطور لباس قشنگ بپوشم آخه ؟حالمم از مرغ و تخم مرغ بهم میخوره نمیتونم مثل پارسال رژیم بگیرم. 

برو دکتر تغذیه برنامه غذایی بگیر که توش مرغ و تخم مرغ نداشته باشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸۰ زیاده

کم کن

زیر نظر دکتر باشی و طبق رژیم اون پیش برس زیاد اذیتم نمیشی. 

خودا سرخود رژیم نگیر و مواد غذایی رو از برنامه‌ت حذف نکن چون موهات میریزه و صورتت بد میشه. معده‌ت داغون

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

میتونیییی قبلا تونستی بازم میتونیییی اتفاقا این دفعه چون تجربه داری راحت تره 

6 ماه وقت داری شروع کن نزار بعد مراسم ازدواجت حسرت بخوری ک اونجوری ک دوست داشتی نبودی....

۸۰ زیادهکم کنزیر نظر دکتر باشی و طبق رژیم اون پیش برس زیاد اذیتم نمیشی. خودا سرخود رژیم نگیر و مواد ...

ببین همه این راه ها رو چون رفتم تو رژیم قبلیم واقعا خستم و انگیزه ندارم متاسفانه

همه ی این راه ها رو تو رژیم قبلیم رفتم الان دیگه واقعا انگیزه ندارم

چرا نداشته باشی

اونجوری هم خودت اعتماد ب نفس میگیری هم بدن سالم تری داری برای همسر و در آینده مادر خوبی بودن

درسته نامزدت میگه بخاطر خودت میگم و مشکلی ندارم ولی اگه کم کنی مطمئن باش اونم خوشحال تره