2777
2789
عنوان

نمیتونم حرف بزنم

103 بازدید | 14 پست

چیکار کنم صدام بد جور گرفته اصلا نمیتونم حرف بزنم قبلنام همینحور میشدم‌چند سال بود صدام نمیگرفت الان دوباره اینجوری شدم دکتر نمیتونم برم چه دارویی باید مصرف کنم یادمه قبلا تا دو روز هیچ کلمه ای نميتونستم بگم الان دوباره اونجوری شدم 

‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو میشم رفتم دکتر گفت با صدای بلند صحبت میکنی به خاطر همونه. هر قرص و دارویی هم خوردم جواب نداد یه۳ ۴ روز گذشت خودش باز برگشت

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

منم مثل تو میشم رفتم دکتر گفت با صدای بلند صحبت میکنی به خاطر همونه. هر قرص و دارویی هم خوردم جواب ن ...

منم دقیقا اما الان‌مدرسه ها داره باز میشه نمیخوام اول مهر با اشاره با کسی حرف بزنم😔😔نمیدونم دکتر برم یا نه اگر برم‌دیگه نمیتونم برا مدرسم چیزی بخرم

‌‌‌‌
منم دقیقا اما الان‌مدرسه ها داره باز میشه نمیخوام اول مهر با اشاره با کسی حرف بزنم😔😔نمیدونم دکتر ب ...

کاش بری دکتر حلق و بینی شاید زودتر حل شه مشکلت

منم دقیقا اما الان‌مدرسه ها داره باز میشه نمیخوام اول مهر با اشاره با کسی حرف بزنم😔😔نمیدونم دکتر ب ...

خرید برا مدرسه واجبه یا سلامتت؟ در ضمن خرید زمان زیادی نمیگیره که نگرانشی

منظوزم‌اینه که اگر برای دکتر هزینه کنم دیگه نمیتونم خودکاری چیزی بگیرم

آهان من متوجه نشدم اول😔

آب داغ با عسل هم بخور گلو رو نرم میکنه