2777
2789
عنوان

خبر بازیگر چینی رو دیدین که چقدر بد بقتل رسیده دوروزه کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15879 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوئین که فقط تو چین کار میکنه اپلیکیشن های چینی دیگه هم بخش چینیشون جداست و اصلا اپلیکیشن دیگه ای هس ...

دویین رو میتونی با ف‌یلترشکن و آی پی چین نصب کنی 😐😐😐

نسخه ی چینی همین تیک تاک رو دارم با نسخه ی بین المللی فرق داره اونجا اینستا و برنامه های خارجی فیلتره 

من weibo و rednote اپ های چینی هستن اونا رو هم دارم فقط نمیشه توشون عضو شد آی پی چین رو میخواد با وی پی ان مشکلت حل میشه من پیج ادیت سریال چینی دارم تموم خبرها و ویدیوهای خام رو از این برنامه برمیدارم 

خدافظ 👋

فیلمش هست دونفر از پنجره پرتش میدن.

اون فیلم باید معلوم شه متعلق به همین فرده

یه فیلم تو اینترنت پخش شده بود که چین برای غزه کمک میفرسته 

ولی یه سایت خبرگزاری نوشت این فیلم جعلی و تشکیل شده از دوتا فیلمه که به هم چسبوندن فیلم مانور هوایی چین و مصر و یه فیلم متعلق به اردن که یه عده منتظرن هواپیما براشون چیزی بندازه این دوتا فیلم رو یه عده رو هم گذاشتن ادعا کردن چین برای غزه کمک فرستاده تو اینترنت و اینستا و اپارات و یوتیوب هم پر این فیلم شده بود درحالی که نه چین گفته بود کمکی برای غزه فرستاده نه اسرائیل گفته بود کمکی به غزه رسیده اون سایت خبرگزاری هم فهمیده بود فیلم ها مال کجاست که به هم چسبوندن و حتی داستان ساخته بودن که جنگنده های چینی یه هواپیمای مسافربری چینی رو اسکورت میکنن تا هواپیمای مسافربری چینی با چتر نجات غذا و دارو بندازه برای مردم غزه درحالی که اونا جنگنده ها و بمب افکن چینی بودن در مانور با مصر

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دویین رو میتونی با ف‌یلترشکن و آی پی چین نصب کنی 😐😐😐نسخه ی چینی همین تیک تاک رو دارم با نسخه ی بی ...

هوش مصنوعی که میگفت دوئین و اپلیکیشن های داخلی چین خارج از چین در دسترس نیستن

فیلترشکن هرچی دیدم آی پی چین نداشته آی پی کشورای غربی داشته 

عجیبه دولت چین اجازه بده خارجی ها تو اپلیکیشن های داخلی چین به این سادگی نفوذ کنن! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هوش مصنوعی که میگفت دوئین و اپلیکیشن های داخلی چین خارج از چین در دسترس نیستنفیلترشکن هرچی دیدم آی پ ...

نه همچین چیزی نیست با بین ویز وی‌ پی ان یا کندی وی‌ پی ان میتونی همشونو نصب کنی 

من واسه تاریخ سریال های پخش شده اپ شبکه هاشونم داشتم قبلا 

خدافظ 👋

الان رفتم با هوش مصنوعی حرف زدم حرفای خوبی زد

مادر این بازیگر گفته سقوط تصادفی بوده شایعه سازی نکنید

پلیس و رسانه ها گفتن سقوط تصادفی در اثر مصرف الکل بوده

ولی اگه خبری که شماها میگید راسته ان شاء الله این اتفاق باعث بشه رئیس جمهور چین همون جور که با فساد در اقتصاد و ارتش و دولت و... چین مبارزه کرد و کلی مفسد رو مجازات کرد با فساد در صنعت سرگرمی چین هم مبارزه کنه و مجازات کنه مفسدان و ظالمان و قاتلان رو

نه همچین چیزی نیست با بین ویز وی‌ پی ان یا کندی وی‌ پی ان میتونی همشونو نصب کنی من واسه تاریخ سریال ...

الان رفتم با هوش مصنوعی حرف زدم حرفای خوبی زد

مادر این بازیگر گفته سقوط تصادفی بوده شایعه سازی نکنید

پلیس و رسانه ها گفتن سقوط تصادفی در اثر مصرف الکل بوده

ولی اگه خبری که شماها میگید راسته ان شاء الله این اتفاق باعث بشه رئیس جمهور چین همون جور که با فساد در اقتصاد و ارتش و دولت و... چین مبارزه کرد و کلی مفسد رو مجازات کرد با فساد در صنعت سرگرمی چین هم مبارزه کنه و مجازات کنه مفسدان و ظالمان و قاتلان رو

الان رفتم با هوش مصنوعی حرف زدم حرفای خوبی زدمادر این بازیگر گفته سقوط تصادفی بوده شایعه سازی نکنیدپ ...

ببین مادر بیچارش تکو تنها این پسرو بزرگ کرده بنظرت زورش به گردن کلفته میرسه؟

ولمون کن 

اره من شنیدم اول باور نکردم اما خبرش معتبره و داره جهانی میشه واقعا دلم میخواد یه جا بشینم به دل سیر گریه کنم ، مطمئنم هیچوقت فراموش نمیتونم بکنم ، آدم باورش نمیشه تو دنیای واقعی آنقدر راحت همچین اتفاقات وحشتناکی بیوفته ، و جالب اینه این یارو آنقدر کله گنده است که رسانه و ها و پلیس دارن خبر رو سانسور میکنن، و دم فن هاش گرم که دارن این خبر رو پخش میکنن تا حداقل بشه عدالت رو در حقش اجرا کرد تا جایی که میتونید این خبر رو نشر بدید 

ببین مادر بیچارش تکو تنها این پسرو بزرگ کرده بنظرت زورش به گردن کلفته میرسه؟

ایشالا که اگه واقعا به قتل رسیده قاتلش مجازات شه

رئیس جمهور چین قبلا مفسدان گردن کلفتی رو مجازات و حتی اعدام کرده 

اره من شنیدم اول باور نکردم اما خبرش معتبره و داره جهانی میشه واقعا دلم میخواد یه جا بشینم به دل سیر ...

دقیقامنم دقیقا مثل فیلم جنایاس 

منم تو اینستا هر خبر خارجی.. ببینم کامنت .میذارم که بازدیدش...زیاد شه.

ولمون کن