2777
2789
عنوان

خبر بازیگر چینی رو دیدین که چقدر بد بقتل رسیده دوروزه کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15909 بازدید | 159 پست
پیگیرم تو اینستا . همه دارن پخش میکنن که پلیس چین مجبور بشه واقعیتو رو کنه...

تو اینستا خبر فیک و شایعه زیاده 

اگه خبر راست باشه دولت چین رسیدگی میکنه و قاتلانشو مجازات میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همجنسگرایی رو جوری رواج دادن و عادی سازی کردن .مریض های جنسی هم دنبال تنوع هستن

بیمارجنسی از قدیم بوده و هست تجاوز به مردام از قدیم بوده اما  جرعت نداشتن به کسی بگن. تو شهر خودمون چند سال پیش ۳نفر به پسر ۱۳ ساله تجاوز کردن

ولمون کن 

دقیقا مثل فیلماشونه! قاتل ازون گردن کلفتاست که با پول همه رو میخره

من شنیدم طرف خیلی قدرتمنده میخوان جریانشو لاپوشونی کنن ولی فک نکنم مردم چین و فن ها رو بتونن ساکت کنن 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

راسته عزیزم منم تو چند تا از برنامه های چینی دیدم خبرشو

کدوم برنامه چینی؟ 

همه اپلیکیشن های چینی اون بخششون که مردم خود چین استفاده میکنن جداست از اون قسمتی که مردم کشورای دیگه استفاده میکنن

اگه خبر راست باشه حتما قاتلانش مجازات میشن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من شنیدم طرف خیلی قدرتمنده میخوان جریانشو لاپوشونی کنن ولی فک نکنم مردم چین و فن ها رو بتونن ساکت کن ...

اره . جسدشم بدون اجازه خانواده درجا سوزوندن.

تو شبکه های اجتماعیشون هر خبری راجبش زده بشه درجا پاک میکنن.

ولمون کن 

کدوم برنامه چینی؟ همه اپلیکیشن های چینی اون بخششون که مردم خود چین استفاده میکنن جداست از اون قسمتی ...

هییی فعلا که پلیساشونم الکی میگن خودکشی بوده. بدبخت رد ناخن.... رو دیوار درو دیوار هست

ولمون کن 

هییی فعلا که پلیساشونم الکی میگن خودکشی بوده. بدبخت رد ناخن.... رو دیوار درو دیوار هست

شاید واقعا خودکشی باشه شایعه درست کردن یه عده 

بیمارجنسی از قدیم بوده و هست تجاوز به مردام از قدیم بوده اما جرعت نداشتن به کسی بگن. تو شهر خودمون ...

کلا میگم تو تو سال های اخیر آسیای شرقی تو فیلم ها و سریال هاشون همجنسگرایی رو تبلیغ و عادی سازی میکنن .

کدوم برنامه چینی؟ همه اپلیکیشن های چینی اون بخششون که مردم خود چین استفاده میکنن جداست از اون قسمتی ...

وی چت و تنسنت نیوز میتونی خبرهاشو بخونی 

بعدشم فک نکنم جدا باشه بازیگرای چینی فن های بین المللی داره واسه همین میشه همه نصب کرد و من خودم بیشتر برنامه های چینی رو از جمله دویین تیک تاک چینی و ... رو دارم 

کلا میگم تو تو سال های اخیر آسیای شرقی تو فیلم ها و سریال هاشون همجنسگرایی رو تبلیغ و عادی سازی میکن ...

تایلنده اون 😂😂 

بی محتوا ولی صحنه دار 

من خودم سریال چینی میبینم خبری نیست بیشتر تاریخ و غذا و فرهنگشونو نشون میدن 

وی چت و تنسنت نیوز میتونی خبرهاشو بخونی بعدشم فک نکنم جدا باشه بازیگرای چینی فن های بین المللی داره ...

دوئین که فقط تو چین کار میکنه 

اپلیکیشن های چینی دیگه هم بخش چینیشون جداست و اصلا اپلیکیشن دیگه ای هست این اپلیکیشن های چینی مثل تیک تاک که بیرون چین کار میکنن و مردم جهان ازشون استفاده میکنن تو چین کار نمیکنن نمونه دیگه ای ازشون تو چین دست خود چینی هاست مثل همین دوئین که مشابه تیک تاک هست ولی از تیک تاک جداست