2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کارت خرید دارم جدا از کارت حقوق 

۵ تومن میریزم توش برا خرجیم بقیشو سیو میکنم چند ماه یبار یه چیز گرون بگیرم حالا یا طلا یا دندونپزشکی یا وسیله برقی

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اگه مثلا ۱۵ تومن حقوق بگیرم ۱۰ تومنشو خرج‌ میکنم ۵ تومنشو میزارم ته کارت بمونه.اگرم پول کم آوردم قید خرید یه چیزاییو میزنم ولی به اون ۵ تومنه دست نمیزنم مگر اینکه واقعا دیگم واجب باشه

اگه مثلا ۱۵ تومن حقوق بگیرم ۱۰ تومنشو خرج‌ میکنم ۵ تومنشو میزارم ته کارت بمونه.اگرم پول کم آوردم قید ...

آخه منم فقط خرید واجب میکنم

ولی نمیدونم چرا نمیمونه

آخه منم فقط خرید واجب میکنمولی نمیدونم چرا نمیمونه

شاید جاهای گرون میرید خرید

البته واقعا با این وضعیت کم حقوقا و گرونی اجناس معلومه آخر ماه هیچی برامون نمیمونه

چجوری پس انداز میکنی بگو

مثلا تواین دوسال اخیر سه تا صندوق ثبت نام کردم دوتاش قسطاش تموم شده یکیش چندماه دیگه مونده ، باز ۶ماهه هرماه باندازه یکی دوگرم طلا یا خریدم یا پولشو کنار گذاشتم ، یجورایی وقتی هدف بذاری که مثلا امسال ماهی یکی دوگرم طلا بخرم دیگه درامدمو مدیریت میکنم که ب هدفی که گذاشتم برسم باوام اول گوشی ایفون خریدم دومی طلا بعدم سپرده با سود سپرده باز طلا میگیرم