الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه کسی پیشنهادی داره بگه انجام بدم اصلاحرف گوش نمیده میترسم یه بلایی دیگه سرخودش بیاره😢
ببین خاهره منم همین مدلی بود . احساسه بزرگی میکردو دسشو با تیع خط خطی کرد. تا اینکه پدرم در وهله اول گوشیشو ازش گرفت گفت هرچی قرتی بازیو کثافت کاریه ازین گوشیا بچه ها یاد میگیرن. بعد دید باز سرکشه و جواب میده و حرف گوش نمیده. با مدیره مدرسشون حرف زد چون خانوادمونو میشناختن گفت فعلن تحصیل کردنشو متوقف کنید براش بهتره چون با دخترایه بده مدرسه میگرده و به جا اینکه بیاد مدرسه یه چیز خوب یاد بگیره برا ایندش بهتر باشه بدتر دارن گمراهش میکنن. هیچی مدرسشم نذاشتن بره اولش گفت تا کی منو میخوای زندونی کنین فرار میکنم ال میکنم بل میکنم. الان که یه مدت تو خونه مونده سره عقل اونده انقدر اروم شده دیگه پرخاشگریم نمیکنه. میخواد تو خونه درس بخونه فقط موقعه امتحانا ت بره.