2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرفموبردن یعنی چکارکردن

هی هر روز تیکه میپروندن این کارا رو بزار کنار.کسی بخوادت میاد خواستگاریت.این کارا چیه.دست بردار.دست بکش.هنوز فکر میکنن دهه ی قجره😑

خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
هی هر روز تیکه میپروندن این کارا رو بزار کنار.کسی بخوادت میاد خواستگاریت.این کارا چیه.دست بردار.دست ...

دخترک عاقل وفهمیده باشه خودش میدونه چطوررفتارکنه ماشاالله شماک خانوومید

منم یکی از دوستام راه اثبات علاقشو خط خطی کردن دستش با تیغ میدونست    دختر فهمیده و خوبی ه ...

خواهرمن دوست پسرش خط خطی کرددستشوعکسش روهم فرستاده وگفته بهش خودتم اینکاروبکن چقدردیوونس معلوم نیس شایدچیزی خورده باشه

اگه کسی پیشنهادی داره بگه انجام بدم اصلاحرف گوش نمیده میترسم یه بلایی دیگه سرخودش بیاره😢

ببین خاهره منم همین مدلی بود . احساسه بزرگی میکردو دسشو با تیع خط خطی کرد. تا اینکه پدرم در وهله اول گوشیشو ازش گرفت گفت هرچی قرتی بازیو کثافت کاریه ازین گوشیا بچه ها یاد میگیرن. بعد دید باز سرکشه و جواب میده و حرف گوش نمیده. با مدیره مدرسشون حرف زد چون خانوادمونو میشناختن گفت فعلن تحصیل کردنشو متوقف کنید براش بهتره چون با دخترایه بده مدرسه میگرده و به جا اینکه بیاد مدرسه یه چیز خوب یاد بگیره برا ایندش بهتر باشه بدتر دارن گمراهش میکنن. هیچی مدرسشم نذاشتن بره اولش گفت تا کی منو میخوای زندونی کنین فرار میکنم ال میکنم بل میکنم. الان که یه مدت تو خونه مونده سره عقل اونده انقدر اروم شده دیگه پرخاشگریم نمیکنه. میخواد تو خونه درس بخونه فقط موقعه امتحانا ت بره. 

دیدیدبردارم؟؟؟

مگه گزاشتین؟خاک به سرم...

نه ندیدم شما هم زحمت نکشین دیگه روم نمیشه....

ایشالا درست میشه 

بهش بگین بدنتو خط خطی نکن بدنت حیفه چرا انقد راحت روش خط میندازی؟بعدا درست نمیشه هاااا

دعا میکنم براش....شب بخیر عزیزم  

اها اره کار خوبی میکنی باهاش صمیمی شو ببینی چیکار میکنه

منم با خاهرم همینکارو کردم انقد صمیمی شدم که دردودلشو به من میگه ‌ . اخه مادرمو بقیه خاهرام همش باهاش میجنگن میگن این کارت درست نبود اون حرفت زشته نابجاس . یا چرا اینکارو کردی اون حرفو چرا زدی یه سره یا دعوا داشتن باهم یا کتک میخورد. من دعواشون کردم گفتم جوونه تو مرحله نوجوانیه انقد به پاش نپیچید بهش گیر ندید فردا میزنه خوودشو میکشه میشینید افسوس میخورید. خداروشکر الان کمتر بهش گیر میدن اونم اروم شده حرف گوش میکنه