2777
2789

نزدیک یکماهه که هیچ رابطه ای با هم نداریم احساس یاس و بی کفایتی میکنم همش میگم خاک تو سرت با این شوهر کردنت نه پول داره نه قیافه داره نه اخلاق نه ایمان حتی اون نیاز جنسیه رو هم نداره دلمو به چیه این مرد من خوش کنم....صب زود پا میشم مثل کلفتا کار میکنم تا ساعت ۱۲ شب نه گردشی نه یه کلام محبت آمیز نه یه بغل نه تشکر هیچی دیشب نشستم اینقد گریه کردم دلم به حال خودم میسوزه نه میتونم طلاق بگیرم و نه برگردم به گذشته هیچ امیدی هم به آینده ندارم نمیدونم من چیکار کرده بودم که خدا حتی رفع یه نیاز طبیعی رو هم از من دریغ کرده 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همه وجود درکت میکنم عزیزم 

منم خستم از سردی و بی محبتی همسرم 

انگار کم کم رو منم دارن یه سطل آب یخ میریزن وجود منم یخ زده 

گاهی حتی توقع یه بغل کوچیک هم انگار توقع زیادیه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
با همه وجود درکت میکنم عزیزم منم خستم از سردی و بی محبتی همسرم انگار کم کم رو منم دارن یه سطل آب یخ ...

خیلی خیلی سخته....من یکی بریدم 

پیج سیاهدونه رو تو ایتا سرچ کن شاید گرهی باز کرد محمد امین احسانیان بزن گوگل یه پیج بانوان هم دارن راهنمایی میده دکتر گیاهیه خیلی تحقیق کن بعد راهکاراشو عمل کن من خودم یه ساله مطالبشو در مورد اصلاح سبک دنبال میکنم حرفاش به نظر منطقی میاد مثلا در مورد همین مشکل همسرت اطلاعات داده یا درمان ناباروری 

بازم میگم تحقیق کن نه فقط این پیج  در مورد محصولاتش هیچ نظری ندارم فقط اطلاعات عمومیشو استفاده کردم 

💔 بمیرم برات منم دقیقن مث خودتم

خدا نکنه رابطمون تا این حد فاجعه نبود اما الان ۳ماهه بدتر شده نمیتونمم باهاش بحث کنم چون اینقد پرروعه که یه حرفی میزنه تا عمق وجودمو بشکنه یعنی خاک بر سرم خاک😭 

یه سوال دارم: وقتی متاهلها هزار و یک جور مشکل دارن خودشون چرا اینقدر مجردها رو اذیت می کنن؟! چرا اینقدر از مجردها سوال میپرسن که چرا ازدواج نمی کنین...من قبلا با کوچکترین چیزی اشکم درمیومد ولی از وقتی اینقدر آزار و اذیت متاهلها رو دیدم دیگه اصلا دلم به حالشون نمیسوزه

خدا نکنه رابطمون تا این حد فاجعه نبود اما الان ۳ماهه بدتر شده نمیتونمم باهاش بحث کنم چون اینقد پرروع ...

میفهممت عزیزم . دقیقن منم تو همین وضعیتیم . بااین تفاوت که الان آنروز و دیسک داره جونمو میگیره شوهرمو اینحوری رفتار می‌کنه . واقعن خیلی سخته . من حتا دارم به مردن فکر میکنم . اگه تا فردا یک اتفاقی نیفته حالم بهتر نشه میخام خودمو خلاص کنم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو