2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره علت بی محلی شون چی باشه خودمون مقصریم یا اونا اینجوری بهتر میشه نوع برخوردمون تعیین کنیم

یه خواهر دارم که الکی بی محلی میکنه فکر میکنه من حسودیشو میکنم من متاهلم اون مجرد با هم 3 سال فاصله سنی داریم هر وقت میرم خونه مامانم اون الکی ادا میده بی محلی میکنه من پیششون میشینم اون پا میشه میره ....

یه خواهر دارم که الکی بی محلی میکنه فکر میکنه من حسودیشو میکنم من متاهلم اون مجرد با هم 3 سال فاصله ...

از اخلاق و رفتار شما و خواهرتون شناختی نداریم اما بنظرم یبار باهاش صحبت کن شاید یوقت از رفتاری که قصد و منظوری نداشتی ناراحت شده ببین حرفش چیه اگه موردی نبود اونوقت شمام دیگه مثه خودش کم محلی کن یا اگه خودت دوس نداری بپرسی از مامانت بپرس شاید به مامانت گفته باشه