2777
2789

چون خودم خط قرمزم همین بود ولی الان گرفتارش شدم و حال روحیمم داغونه الانم با اون اقا هیچ ارتباطی ندارم فقط از دور میبینمش و داغون میشم کسی نمیتونه حسشو سرکوب کنه دست خودش نیست الکی قضاوت نکنید

من تاپیک ت خوندم

تو باید منطقی فکر کنی اخه ادمی که معتاد هست نه پولی داره نه کاری نه پساندازی میخوای چکار کنی؟

واقعا فکر کردی ؟ همین الان فرض کن طلاق گرفتب با چه رویی میخوای به خانوادت بگی با این ادم میخوای اردواج کنی؟

بچه ت زیر دست یه معتاد بزرگ شه یا بدون مادر؟

تو پسرا رو نشناختی بغیر تو باهزارتا دیگم هست الان مطمئنم بهت برمیخوره ولی حقیقته طلاقم بگیری فوقش صیغت میکنه پس بشین زندگیت وبکن وفراموش کن 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاپیک ت خوندمتو باید منطقی فکر کنی اخه ادمی که معتاد هست نه پولی داره نه کاری نه پساندازی میخوای ...

من همه ی اینارو میدونم ولی خودمم حریف فکرم و دلم نمیشم مثل آدمای دعایی😔 با خودم میگم الان ک معتاد نیست دوساله پاکه

تو پسرا رو نشناختی بغیر تو باهزارتا دیگم هست الان مطمئنم بهت برمیخوره ولی حقیقته طلاقم بگیری فوقش صی ...

از اینکه باهام ازدواج میکنه و به شدت حسرتمو داره مطمعنم جوری ک میخواست به برادرم بگه اما بازم من طلاق نمیگیرم بخاطر بچم

از اینکه باهام ازدواج میکنه و به شدت حسرتمو داره مطمعنم جوری ک میخواست به برادرم بگه اما بازم من طلا ...

ول کن حوصله داری گول پسرا رو نخور بازیگرن بقران  مواظب باش دارم میبینم داداش من اخلاقش بامن فرق داره تا با دوست دختراش خیلی حواست وجمع کن ادم شاخ درمیاره از رفتار مردا تواین روزگار

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
آره میدونم عزیزم

الان خود من چندنفری هستن نزدیک 10ساله دنبالمن خیلی پیله وسمج هستن هرچی بلاک میکنم باخط دیگ میان اگر بهت بگم تواین ده سال هدفشون فقط وفقط رابطه جنسیه هیچ عشقی درکار نیست  چی میگی باورمیکنی یانه؟خودمم موندم مردا چقدر نجسن بعضیاشون 

جریان چیه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

در کل زندگیت انگار چیزی به نام منطق جا نداره خواهر من.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

قضاوت الکی 

متاهلی و دنبال دوس پسر دوران مجردی ات هستی 

شوهرت بفهمه نابود میشه 

عقل ندارین دیگه 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

قضاوت الکی متاهلی و دنبال دوس پسر دوران مجردی ات هستی شوهرت بفهمه نابود میشه عقل ندارین دیگه

من که تاپیکش رو خوندم فقط حرص خوردم.

آخه آدم عاقل چرا باید عاشق معتادی بمونه که در طول رابطه هم معلق نگهش داشته؟

بعدش، آخه کدوم آدم عاقلی سر لج می‌ره ازدواج می‌کنه؟ خاله‌بازیه مگه؟ تازه از آدمی که بهش علاقه هم نداره بچه‌دار شده.

واقعا قوه تصمیم‌گیری و منطق این آدم شایسته قضاوته.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻