2777
2789
عنوان

چه دعایی برای کشتن دشمن مجربه

158 بازدید | 23 پست

می‌خوام بمیره 

سراغ این طلسم ها نمیتونم برم میترسم ولی شاید مجبور شدم برم .

چون از پشت سرم حرفایی میزنه که من بی خبرم کلا و هیچوقت همچین کاری نکردم 

و نمیتونم ثابت کنم حتی ...

اگه مجبور شم برم طلسم مرگ بگیرم 

ممکنه عذاب وجدان بگیرم یه روزی؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

دیوانه ای ها

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوانه ای ها

پس چیکار کنم؟ تهمت های ناجور میزنه 

بخدا من ارتباطی باهاش ندارم موندم چرا اینکار رو میکنه

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

پس چیکار کنم؟ تهمت های ناجور میزنه بخدا من ارتباطی باهاش ندارم موندم چرا اینکار رو میکنه

خب ارزوی مرگ یا چیزی واسه کسی بکنی بر میگرده به عزیزان خودت یک جور دیگه مشکلت رو حل کن

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

تاپیک های شب شروع شده تازه

دیوونه این کار و نکن فهمیدی؟🗿

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

بحمدلله روز به روز پسرفت داره این سایت

بخدا آدم کوته فکر و احمق و دیوانه ای نیستم 

کم آوردم .

کاری به کارش ندارم ازم بدش میاد 

پشت سرم حرف میزنه همش 

طلسم مرگ ؟عذاب وجدان نمیگیری ادم حتی برای دشمنشم نباید اینکارا کنه اگه خیلیم اذیتت میکنه بسپار به خد ...

وقت خدا خیلی دیره .

اصلا دیگه فک میکنم کارما و چوب خدا وجود نداره این دنیا