2777
2789
عنوان

بچه ها النازو پیدا کنین

181 بازدید | 10 پست

@elnaz7621‍ 

کجایی یارو کلاه برداره ب شماره من پیام داده میخواد پولتو برگردونه 

بدو بیا

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی

از این بنده خدا کلاهبرداری کردن تو دیوار 

من خیلی پیگیری کردم پیام دادم چند بار بهش تهدیدش کردم

باشماره خودم 

الان پیام داده شماره حسابتو بفرست 

این بنده خدام انلاین نیست چیکار کنم

از این بنده خدا کلاهبرداری کردن تو دیوار من خیلی پیگیری کردم پیام دادم چند بار بهش تهدیدش کردمباشمار ...

شماره حساب خودتو بده بعد که آنلاین شد براش کارت به کارت کن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

از این بنده خدا کلاهبرداری کردن تو دیوار من خیلی پیگیری کردم پیام دادم چند بار بهش تهدیدش کردمباشمار ...

شماره حساب خودت را بده اگه میدونی  بعدا میتونی پیداش کنی 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
شماره حساب خودت را بده اگه میدونی بعدا میتونی پیداش کنی

انلاین شد 

چرا اگه جواب نمیداد تا چند دقیقه دیگه شماره حساب خودمو میدادم

انلاین شد چرا اگه جواب نمیداد تا چند دقیقه دیگه شماره حساب خودمو میدادم

خدا خیرت بده دست شما درد نکنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر