2777
2789
عنوان

میشه بیاین از دبیرستان بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 81 پست
نگران این نیسم ک 😂فقط میخوام بدونم دبیرستان چطوریه و چطوری دوست پیدا کنم

ببین همه چی بستگی داره واقعا کسایی که کنار تو قرار می گیرند چطور باشند خب اگه آدم سمی نباشه خوبه در کل خوبه من دهم و یازدهم برام خوب بود دوازدهم رو کنکور داشتم و استرس گریه و اشک ولی همه بچه ها با هم صمیمی تر شدیم دوست هم که بالاخره دیگ پیدا میشه 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمونه بودم مدیر همش بهشون میگفت خانوم دکتر های عزیزم اخرش یکی با سهمیه اورد😂

😂😂😂من خیلی بدم میاد اینطوری توقع ها بالا می‌ره بعد فک من طرف هیچی قبول نشه 

خب ببین مدیر مون دبیر نداشتیم اصلا براش مهم نبود کلاس فوق العاده که هیچ تا بهمن ما دبیر ریاضی نداشتی ...

ای داد و بیداد من غیرانتفاعی بودم خیلی خوب بود ب ما بیشتر بها میدادن

انسانی خیللیییی سخته بنظرتون

اره خیلی سخته ببین واقعیت رو میگم چون از راهنمایی وارد دبیرستان میشی بخصوص سال اول بشدت سخت هست برات چون آشنا نیستی با این همه حجم دروس نحوه خواندن و... سال یازدهم حجم درس ها خیلی بیشتر میشه ولی باز دیگ خودت وارد هستی 

دبیرستان من سال ۸۷ میدان امامت بود ،اسمش رو نمیتونم بگم ،ناظم فردی بود فامیلیش رضاعلی یا محمدعلی بود دقیق یادم نیست ،بچه دار نمیشد .چند تا از بچه های خراب مدرسه رو بهشون پول و امکانات میداد تا براش حامله بشن .شاید باورتون نشه ولی بود .اسم دخترای خلافکار معروف اون منطقه فتوحی و نیکخواه و مطلبی و شاهنگیان بودن که. عذر میخوام چندبار سقط جنین انجام دادند ،اهل ل.ز هم بودند سر کلاس جلوی همه بچه ها.افرادی مثل من که بچه مثبت بودیم مدام به دلایل واهی اخراجمون میکردن. مثلا گیر میدادن که چرا ابرو برداشتی .برای اینکه ما چیزی متوجه نشیم.خلاصه جهنم بود جهنم واقعی