نگران این نیسم ک 😂فقط میخوام بدونم دبیرستان چطوریه و چطوری دوست پیدا کنم
ببین همه چی بستگی داره واقعا کسایی که کنار تو قرار می گیرند چطور باشند خب اگه آدم سمی نباشه خوبه در کل خوبه من دهم و یازدهم برام خوب بود دوازدهم رو کنکور داشتم و استرس گریه و اشک ولی همه بچه ها با هم صمیمی تر شدیم دوست هم که بالاخره دیگ پیدا میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خیلی سخته ببین واقعیت رو میگم چون از راهنمایی وارد دبیرستان میشی بخصوص سال اول بشدت سخت هست برات چون آشنا نیستی با این همه حجم دروس نحوه خواندن و... سال یازدهم حجم درس ها خیلی بیشتر میشه ولی باز دیگ خودت وارد هستی
دبیرستان من سال ۸۷ میدان امامت بود ،اسمش رو نمیتونم بگم ،ناظم فردی بود فامیلیش رضاعلی یا محمدعلی بود دقیق یادم نیست ،بچه دار نمیشد .چند تا از بچه های خراب مدرسه رو بهشون پول و امکانات میداد تا براش حامله بشن .شاید باورتون نشه ولی بود .اسم دخترای خلافکار معروف اون منطقه فتوحی و نیکخواه و مطلبی و شاهنگیان بودن که. عذر میخوام چندبار سقط جنین انجام دادند ،اهل ل.ز هم بودند سر کلاس جلوی همه بچه ها.افرادی مثل من که بچه مثبت بودیم مدام به دلایل واهی اخراجمون میکردن. مثلا گیر میدادن که چرا ابرو برداشتی .برای اینکه ما چیزی متوجه نشیم.خلاصه جهنم بود جهنم واقعی