2777
2789

چهار ماهی میشه رفته خونه خودش میگه شوهرش هرچی داره به اسم پدرمادرش خریده یکی هم میگه هنوز دختره😐خیلی تعجب کردم یعنی پسره مشکل داره؟ خیلی عروسیشون باشکوه بود گرونترین تالار وکلی بریز وبپاش الان خیلی ناراحت شدم حیف اون همه خرج وآرزو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مشکلتون حل بشه من برای همین چیزا معتقدم گرفتن دهسالگرد ازدواج خیلی منطقی تر از عروسیه

آره واقعا 😔با هزار امید وآرزو وکلی خرج واون همه جهیزیه عالی آخرش بشه اینجوری واقعا ناراحت کننده اس 

تو اطرافیانم هر کی عروسیش باشکوه تر و خرجش بیشتر بعدها مشکلاتش بیشتر خیلیا جدا شدن بعضیا ورشکست شدن و... ما با اینکه میتونستیم منو شوهرم همه چیمون ساده و منطقی برگزار و خداروشکر مشکل خاصی تا الان نداریم همین بقیه

لابد راست میگه که انقد سریع داره جدامیشه

آره پسره خونه داشت ماشین داشت مغازه داشت کلی هم تو نامزدی تعریفشو میکردن شاید نمیدونسته به اسم خودش نیس الان میگه سند همه چی به اسم بابا ومامانشه 

آره پسره خونه داشت ماشین داشت مغازه داشت کلی هم تو نامزدی تعریفشو میکردن شاید نمیدونسته به اسم خودش ...

شاینم ازاول ازخودش چیزی نداشته و همش برا باباش بوده

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

آره پسره خونه داشت ماشین داشت مغازه داشت کلی هم تو نامزدی تعریفشو میکردن شاید نمیدونسته به اسم خودش ...

مشکل جنسی هم که داره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خب اشکالش چیه به اسم پدر مادرش باشه اگه دختر بخواد زندگی کنه به اینا نگاه نمیکنه 

اعتمادندارهبه خانمش .چون مهریه میگیرند .بحثیشد فورا زنها طلب مهریه میخواهند .مال و اموال بلوکه میشه ...

آخه موندم چه جوری زمان نامزدی متوجه نشده پسره از لحاظ جنسی هم مشکل داره؟ میگه دخترم ...بزرگترا گفتن دکتر بره خوب شه چی گفته نه من هیچ جوره دیگه این زندگی رو نمیخوام پسره خم شاید به خاطر مشکلش از اول هیچی رو به اسم خودش نگرفته موندم پس چرا ازدواج کرده اول خودشو درمان میکرد دیگه

آخه موندم چه جوری زمان نامزدی متوجه نشده پسره از لحاظ جنسی هم مشکل داره؟ میگه دخترم ...بزرگترا گفتن ...

دخترنیست اداس شاید .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت