2777
2789

مرده به زنش خیانت کنه

یا یه زن دیگه بگیره یا صیغه کنه

ایرانی باشه شوهر آهو خانوم نباشه آنلاین نباشه pdf باشه

یعنی کسی سراغ نداره؟

تب داغ گناه  دو تا جلد داره

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم اینارو

والا من داخل این تابستون نزدیک ده تا رمان ۲۰۰۰ صفحه ای خواندم هیچ کدوم هم اسماشون یادم نمیاد اینم بگم هنر تند خوانی رمان دارم چون تابستان من فقط یک ماه بود😁😁

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

وسوسه ازدواج

موضوعش چیه ارزش خوندن داره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

والا من داخل این تابستون نزدیک ده تا رمان ۲۰۰۰ صفحه ای خواندم هیچ کدوم هم اسماشون یادم نمیاد اینم بگ ...

منم اینجوریم درحین خواندن رمان هم اسمشو یادم نیست

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه رمان تخم مرغی خوندم ۱۵ سال پیش 

در واقع توی خونه شوهرم بود

دریای بیکران عشق؟؟؟ اصلا یادم‌ نمیاد

از این رمانا بود که دختره چشم آبی و بلوند و پولدار بود، با عشق ازدواج میکنه میزنه بچه شون نابینا دنیا میاد

خانمه اسمش گیتی بود شوهرش کوروش