2777
2789

من یه عزیزی از دست دادم حالت روحیم خیلی بد بچه ی کوچیک دارم حتی توان غذا درست کردن ندارم واقعا هر لحظه نمیتونم پذیرای مهمان باشم خانواده ی شوهرم ناهار یا شام می‌مونن مثلا به من سر بزنن وهمدردی کنن بیشتر باعث اذیتم شدم امروز صبح خواب بودم آیفونم خاموش بود قرص خواب میخورم شبها دیدم ساعت ۱۱ صدای کوبیدن محکم به در نیاد با تپش قلب پریدم تو حیاط دیدم مادر شوهرمه داره میکوبه تو در اینقدر عصبی شدم اخه کسی آیفونش خاموش باید بکوبین تو در حیاط میگه چرا گوشیت وجواب نمردی خو جواب نمیدم نیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا،حالا حرفیم بزنی کلی طلبکار میشن

اینقدر عصبی شدم عصبانیتم نشون دادم به حریم آدم تجاوز میکنه خوب چرا هیچی نگم برادرم وتازه از دست دادم با قرص خواب میخوابم فقط مبخواست اذیتم کنه وگرنه کی وقته ایفون خانوش با دست محکم میکوبه تو در آدم دیونه میشه

عزیزم من کشیدم تنها برادرم رفت و توان دیدن هیشکیونداشتم

خدا رحمت کنه برادر عزیزتون رو خودم ۴ تا بچه داغدارم دلم خون اینا میان خوش وخرم بابد پذیرایی کنم اصلا اونا بگم من برم از من بیچاره که ۲۰ کیلو کم کردم انتظار دارن

عزیزم حالتو میفهمم آدم اون موقع حوصله صحبت کردن با کسی رو نداره...الهی هیچوقت غم نبینی و خدا بهت صبر بده و روح اون بنده خدا هم شاد باشه ...اما عزیزم مگه نمیگی ناهار یا شام پیشت میمونه ... حرف مادرشوهرت خیلی زشت بود اونم به کسی که عزاداره... 

خودت گفتی حتی حال غذا درست کردن هم نداری ... حتما مادرشوهرت دیده و وقتی بهت زنگ زده و گوشیت خاموش بوده نگران شده ... 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

شاید نگران شده 

اومده هر چی زنگ زده دیده در باز نمیشه خب آذم اینجور موقع ها نگران میشه دیگه

وقتی زنگ زده جواب ندادی

به در زده ببینه جواب میدی

طوری نشده باشه

ببین قصدم دفاع نیستا 

من که شمارو نمی شناسم

میفهمم حوصله ی کسی رو نداری

ولی خب می گم از اونور قضیه رم ببین 

شاید فقط از روی نگرانی درو زده 

مستقیم بش بگو حوصله ی کسی رو ندارملطفا تنهام بزارین 

از این به بعد رنگ زدید جواب ندادم نگران نشوید

اگه اینو گفتی و بازم اینکارو کرد دیگه واقعا مشکل داره

عزیزم حالتو میفهمم آدم اون موقع حوصله صحبت کردن با کسی رو نداره...الهی هیچوقت غم نبینی و خدا بهت صبر ...

اصلا کسی نیست که حتی ذره ای نگرانی بخودش بده از این زورم میاد خواسته اذیتم کنه وگرنه نگرانم نبوده خودش میدونه دیر میخوابن بچه هام دیرم بیدار میشن جمعه ظهر اخه آدم خواب 

اصلا کسی نیست که حتی ذره ای نگرانی بخودش بده از این زورم میاد خواسته اذیتم کنه وگرنه نگرانم نبوده خو ...

تو یک ساختمون با هم زندگی میکنید ؟ یعنی اینقدر نزدیکه که سر و کله اش زود پیدا میشه

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

شاید نگران شده اومده هر چی زنگ زده دیده در باز نمیشه خب آذم اینجور موقع ها نگران میشه دیگهوقتی زنگ ز ...

نهه‌یه‌ دقیقا اگه میدونستم از رو نگرانی بخدا خوشحالم میشدم اومده اصلااااا هیچوقت کوچکترین محبتی بهم نکرده حتی یک بار نرفتم خونشون بگه بمون نرو دور هم باشیم فقط دختراش ونو ه هاش ودوست داره

خیلی رو‌میدی واضح‌بگو‌حالم خوب نیست‌ جلوی ادمای پررو ،پررو باش

بخدا نشون میدم پروان وبیرشخصیت تازه از راه آمده منو سکته داده جلو خودش قرص تپش قلب خوردم دراز میکشه سر مبل نرسیده

خدارحمت کنه برادر گلت رو منم تنها برادرم پرزدورفت میومدن تیپ میزدن ومیخندیدنوای چی کشیدم صدبار مردم ...

مرهم که نیستن زهرم نباشن بخدا حوصله ی هیچکسو ندارم انگار تو یه وکیلی دیگه دارم زندگی میکنم