2777
2789
عنوان

عاقبت این زن چی میشه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4809 بازدید | 203 پست
برای بهم ریختن زندگی منم یه حسودی طلسم میبنده.. پشت سر خودم و دخترم ب ناحق حرف میزنه.. وقتیم یکم پیش ...

کاش دست دوستی میدادن به شیطان زن عموی من ی چیز دیگه ب شیطان میده بدنشو میده شیطانم لذت میبره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن بعد بارداری میمیره 😑

ببخشید اما مجبورم بگم،در تمام چندسالی که تو نی نی سایت بودم به کسی بی احترامی نکرم ولی...

استارتر تو مریضی وجدانا؟!!

فقط یه پارانوئید حاد میتونه همچین حرفهایی رو بزنه حتما بیماری بنده خدا 

مردم دارن زندگی میکنن،تو بردگی افکار پوچ 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

سپردم به خدا اعتماد کامل دارم بهش ولی جناش میفرسته کس.شر میگن تو گوشم

یکی از نشانه های بیماری روانی پارانوئید شنیدن صداهایی هست که دیگران متوجه نمیشن

اونا جن نیستن،قطعا بیماری داری،قدم اول پذیرش بیماریه،سپس تلاش برای درمانه 

شاید واقعا بیماری و باید مداوا بشی،اینا یه نشانه برای آگاهی تو از بیماریته،این تاپیک تفکرات یه ذهن سالم و عادی نیست.

زودتر برای درمان بیماریت اقدام کن وگرنه خودت و اطرافیانت رو آزار میدی،بیمار بودن ایراد نیست،مقاومت برای درمان ایراده.

آخه وقت زیادی نگرفت ...چون واقعا تعجب کردم از تاپیک بقیه را نگاه کردم .عزیزم شما دچار شیزوفرنی شدید ...

بله آفرین به شما 

قطعا اسکیزوفرنی،شیزوفرنی پارانوئید چیزی داره 

چرا بچه من بره بهشت چرا اونا نرن جهنم؟چرا خدا میزاره بچم زودتر بهشتی بشه؟ چرا اونارو جهنمی نمیکنه؟

توروخدا کم بهشت و جهنم کن بهشت و جهنم همین دنیاس تو دیگه خیلی ساده ای ی جوری ک هرکس ب راحتی میتونه گولت بزنه

اینجور آدمها حتما جواب عملشون رو میدن

دیر یا زود، البته در حد عملشون نه ولی بی جواب هم نیست کاراشون. یه خانمی در این مایه ها میشناسم سالها کیف میکرد و زندگی مردم رو به هم میزد تا سوهرش مرد، اخیرا هم دامادش مرده. البته خودشون اونقدر کریه هستن که چیزیشون نمیشه ولی اطرفیانشون حذف میشن. خانمه سر مزار دامادش اونقدر خودشو کتک زد که از حال رفت!

اینجور آدمها حتما جواب عملشون رو میدندیر یا زود، البته در حد عملشون نه ولی بی جواب هم نیست کاراشون. ...

انشاالله اونم کل خونوادش جلوش بمیرن برن جهنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توروخدا کم بهشت و جهنم کن بهشت و جهنم همین دنیاس تو دیگه خیلی ساده ای ی جوری ک هرکس ب راحتی میتونه گ ...

😂😂اره همین دنیاس ..

برو بابا جهنم واقعی اون وره جاییه که اونا میزن بهشتم جایی که من میرم حالا می بینی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40