2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم🥴🚬

سیسی من کنسلم کلا نه اخلاق دارم نه حوصله اقا ببینم درخواست داده میرینم به سرتاپاش کلاس هشتمم دکی عمومی آیندتونم و درسمم عالیه میخوام نهم برم تیزهوشان🙌و تقریبا ۱۵ سالمه🎀کرد هم هستم🍓

فکر کنم علی و زهرا فصل دوش خیلی مسخره است این بلاگرا همه حتی در دستشویی هم باز کنی میپرن بیرون از اکسپلور آدم چه جذابیتی دارن آخه بعد دقیق معلومه همش الکیه چون هر روز کلا مسخره بازی میکنن تو اینترنت 

عهه

منکه خیلی وقته نمیبینم ولی زهرا بنده خدا صاف و صوف ترینشون بود فک کنم

لو رفته بود اینا میبرن علی به مهبد و چن نفر دیگه میگه من یه پورسانتی هم به شما میدم شما به ما رای بدید و اینجوری برنده میشن

فقط منم که تاحالا این برنامه رو ندیدم؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE