2777
2789

ساعت ۹ رفتم امپولمو بزنم ..چون اکثرا غر میزنه ک چرا دیر اومدی ایندفعه خودم رفتم فاصله ش تا خونمون ده دقیقه راهه ..ی ربع بعد اینکه رسیدم زنگ زد گفت دم درم گفتم دو نفر دیگه جلوترازمنن صبر کن گفت باشه .. خلاصه اومدم بیرون دیدم نیست بهش رنگ زدم کجایی گفت بیا خونه فلانی( خاهرش) از درمانگاه تا اونجا پیاده بیست دقه راهه ولی مسیرش بشدت تاریک و خلوت انقد عصبی شدم فقط گفتم خدافظ و اومدم خونه .. من با اونا قطع ارتباطم احمق انقد منو بی ارزش کرد نگفت وایستا بیام دنبالت..نمیدونم دارم منفجر میشم از عصبانیت حالا اونوقت چند ماه پیش مادرش اومدن خونمون از شهرستان زنگ زد ب خاهرش بیام دنبالت؟؟؟ خاهرش ک رسیده پم در خونمون ب شوهرم زنگ زده بیا پایین باهم بریم بالا اینم انگار رفته دم ارایشگاه دنبال عروس .. درسته از خانوادش میترسه و از کو.. اونا میخوره اما اشغال میتونست بگه وایستا میام دنبالت ..بنظرتون حق دارم؟ توروخدا ارومم کنید داره دود از سرم میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا موضوع انقدر گنده و بزرگ نیست ک همچین واکنشی داری نشون میدی

ببین خودمم میدونم گنده نیستا نمیدونم چرا انقد عصبیم میخام خفش کنم.. چرا ب خاهرش اهمیت داد منو ب زبونش نیومد بگه وایستا بیام دنبالت

ازین لجم گرفت نگفت بمون بیام دنبالت اگرم میومد نمیرفتم اما جلو اونا لجمو دراورد کثافت

بیخیال قربونت برم

دلیلش فقط یه چیزه

خواهرت رو به چشم مهمون دیده و باش تعارف داره

ولی با تو راحته

زن و شوهری عادت میاره؛ 

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
بیخیال قربونت برمدلیلش فقط یه چیزهخواهرت رو به چشم مهمون دیده و باش تعارف دارهولی با تو راحتهزن و شو ...

خاهر من نبود خاهر خود خرش بود.. تعارف نداره عین س میترسه ازشون یبار اوایل با همین خاهرش رفته بودیم ارایشگاه کار من طول کشید خاهرش زودتر رفت بعد با ی اخم ب داداشش گفت تو رفتی دنبالش؟ اونم گفت نه ‌.. یادم نمیره برفم میومد هوا سردددد

حتما جا‌پارک نبودهتو ک هرحال نمیگفتی قط رابطه بودی

ن بابا تمام جاها خالی .. موقعی ک زنگ زد صدا ضبط ماشینش میومد قشنگ جلو درمانگاه بود چون گفت کجایی ک دیده نمیشی گفتم داخلم .. قطع رابطه هستم درسته من ازین حرصم گرفته نموند چند دقیقه خودش رفت تعارف نزد بیام دنبالت اونوقت خاهرش ک رسیده سر کوچمون نمیدونست چجوری بپره پایین ک عن خانومو بیاره بالا

خب میگم ک وقتی قط رابطه ای دیگه چ منتظری تو ک نمیخواستی بری سخت نگیر

ببین قطع رابطه م ب این مرحله رسیده ک روابطو خیلییییی محدود کردم اما گاهی میان اونا منم مجبوری میرم. بنظرت ب شوهرم چی بگم توروخدا سرم منفجره از عصبانیت