2777
2789
عنوان

دفع سودا از بدن

62 بازدید | 4 پست

دوستان کسی میدونه چطور میشه سودا رو از بدن دفع کرد یا کلا در مورد سودوی بودن بدن و اینها اطلاعاتی داره 

ی چیزایی توو گوگل خوندم،اما اطلاعات دقیق و کاربردی تر میخوام

من رفتم دکتر گفت سودا دارم.سردیجات نباید بخورم.بامجان خیار لبنیات بجز کشک.گوشت گاو عدس شیرنیجات،حتی گفت خرما وفلفلم نخورم چون سودا زاست.اب پنیر گفت بخورم سودا رو از بین می بره من تو خونه آب پنیر درست میکنم  تو گوگل سرچ کنی می یاره،قرص سودا بر هم تو داروخونه های طب سنتی شاید باشه بخر

من رفتم دکتر گفت سودا دارم.سردیجات نباید بخورم.بامجان خیار لبنیات بجز کشک.گوشت گاو عدس شیرنیجات،حتی ...

مرسی عزیزم، من از ی دکتری مشورت گرفتم (نمیدونم واقعا دمتر بود یا الکی میگفت)  ی مشاوره تلفنی گرفتم، گفت باید اول سودا رو جمع کنی از بدنت بعد این مراعات های غذایی رو انجام بدی، شما در این باره چیزی شیندید؟ 

و با این مراعات ها که گفتی، حالت بهتر شد؟ منظورم حال عمومی بدنت هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم، من از ی دکتری مشورت گرفتم (نمیدونم واقعا دمتر بود یا الکی میگفت) ی مشاوره تلفنی گرفتم، ...

عزیزم من پوستم لک داره دو ماهه شروع کردم صد درصد هم رعایت نمیتونم بکنم ولی تقریبا سعیم بر اینه مراعات کنم اگه مراعات کنم زمان بر هست تا پوستم خوب شه.در مورد جمع کردن سودا چیزی نشنیدم.یعنی چطوری سودا رو جمع می کنن؟؟

عزیزم من پوستم لک داره دو ماهه شروع کردم صد درصد هم رعایت نمیتونم بکنم ولی تقریبا سعیم بر اینه مراعا ...

قربونت برم، ایشالا که رفع میشه مشکل، این دکتری که من مشاوره گرفتم میگفت سودا توو کل بدن پخش شده، اول باید سودا رو جمع کنیم ینی مثلا با ی دارویی چیزی جمع بشه توو کلیه (این رو مثال میزنم) بعد داروی دعف سودا بخوری

میگفت مثا دفع سودا مواد مضر رو از کلیه دفع میکنه، وقتی سودا توو بقیه جاها باشه، روشون اثر نداره. البته خودمم اولین و آخرین بار بود که همچین چیزی شنیدم

ی دکتر طب سنتی هم رفتم، گفت با عرق هل درمان میشه، روزی یک استکان عرق هل توو فواصل زمانی مختلف بخور، مثلا ی ذره صبح، ی ذره ظهر و ی ذره هم شب بعد یک ماه خوب میشی