2777
2789

شوهرم تو کار خونه کمک نمی کنه تازه مدام ازم طلبکارم هست میگه وظیفه من نیست کار خونه بکنم تو باید چند روز تعطیل بودی همه جا رو تمیز می کردی و بقیه زنا چطور همه کارا رو می کنن تو سرکار رفتن رو بهانه می کنی همه این حرفا رو هم چون یه ذره زیر مبلا خاک نشسته بود جارو نزده بودم بهم گفت! خودش جارو کرد و گفت از قصد انجام نمیدی که من انجام بدم از زرنگیته از خودخواهیته و ...

یعنی طلبکارتر از این مرد نیست تو دنیا، هم سرکار میرم هم خرج خودم رو میدم هم کارای خونه و اکثر خرید خونه با منه شوهرم فقط خرج خورد و خوراک رو میده و گاهی برا غذا میریم رستوران اونم تو دعوا منت میذاره که چرا فلان وقت برا ناهار برنامه نریختی که مجبور نشیم غذا از بیرون بگیریم! 

راستش دلم میخواد جدا شم چون دبگه روانم داغون شده ولی واقعا نمی دونم یه حس دوگانه دارم می ترسم بعدا پشیمون بشم یا حس می کنم ضعیفم و مشکلات زندگیم در مقابل بعضی زندگیا چیزی نیست که من اینطور میخوام فرار کنم از همه چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم سرکار نرم بگم خرجم رو بده از اینم بدتر میشه پس نگید کارت رو ول کن واقعا نمیتونم منت همچین مردی رو تحمل کنم. باورتون میشه به من میگه من بیشتر از تو میرم سرکار؟ من کارم سخت تره؟؟؟ 😐

خب سرکار میری نباید همه خرجاتو خودت بکنی خرید بیرون هم بگو همسرت انجام بده

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

مال منم تو خونه اصلا کار نمیکنه تازه پول کارگر و نظافتچی ام نمیده میگه وظیفه خودت بوده خودت پولشونو بده الان دو روزه کارگر میاد ار بیرونم غذا براشون گرفتم با دستمزدشون ۵ ملیون پرداخت کردم بعد آقا شب اومده کپیده تو تخت تمیزش

بچه نداری؟حقوقت چقدره؟ بعدش می تونی خونه اجاره کنی

نه ندارم اصلا دلم نمیخواد بچه دار بشم با اینکه سنمم بالاست چون می دونم همه کارای بچه هم میفته گردن خودم تازه باید خرف هم بشنوم که تو نمی تونی! بقیه میتونن و عصای جادویی دارن همه کارا رو به نحو احسنت انجام میدن!

خونه نمیتونم اجاره کنم الان اجاره ها بالاست باید برگردم پیش خانواده ام 

مال منم تو خونه اصلا کار نمیکنه تازه پول کارگر و نظافتچی ام نمیده میگه وظیفه خودت بوده خودت پولشونو ...

کار گر هم نمیذاره بگیرم میگه مگه کار خونه چیه حتی از پول خودم نمیذاره غذا هم بخرم میگه بهم برمی خوره تو پول بدی غذا بخری فقط من باید بشورم و بسابم و بپزم حتی با پول خودم نمی تونم برا خودم راحتی ایجاد کنم