خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که دخترمو پیش دبستانی نمیفرستم بس که خرج های متفرقه و الکی رو دست خونواده ها میزارن
اتفاقا من پسرم نفرستادم بعد کلاس اول که رفت پوستم کنده شد بچه های دیگه خیلی چیزها بلد بودن که بچه من بلد نبود. اونها مهارت های ارتباطی و سر کلاس نشستن داشتن بچه من نداشت اونها راحت و سریع مشق می نوشتن بچه من یک دقیقه مداد دستش می گرفت دستش درد می گرفت خیلی خیلی اذیت شدم حتی نزدیک بود بچه ام تکرار پایه بشه
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
اینایی که گفتید درسته ولی خیلی هاشونو میشه تو خونه هم قبل از کلاس اول کار کرد پسرمم نبردم ولی مشگلی نداشت بچه تا بچه هم فرق میکنه بچه ی من از اول کلاس تا اخرش سر جاش بود بچه های دیگه با اینکه پیش رفته بودن تو کلاس معلق بودن البته خوب خوبی هایی هم داره که نمیشه کتمان کرد من مشگل بزرگم دستشویی رفتنه دخترمه که اگه دیر بره خودشو خیس میکنه و خیلی هم استرس میگیره و خجالت میکشه میگم شاید تا سال دیگه بهتر شد