2777
2789
عنوان

خدا به شوهرم رحم کنه نریم خونه خودمون 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 38 پست

😂انشالله واسه بچه خودتونم میخونه منم خیلی گوش میدم ولی تنهایی وفکر می کردم حفظ نیستم خیلی اهل جمع نیستم یه جا رفتیم خوانده مدام قطع می کرد آهنگهای قدیمی و جدید که بقیه بخونن از هر خواننده ای مثل مارتیک و اندی گرفته و ابی و گوگوش تا میثم ابراهیمی و ارون افشار و ... فقط من همش رو بلد بودم همسرم کلا شوکه شده بود میگفت مگه تو آهنگم گوش می کنی 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂انشالله واسه بچه خودتونم میخونه منم خیلی گوش میدم ولی تنهایی وفکر می کردم حفظ نیستم خیلی اهل جمع ن ...

بعضیا هوش شنواییشون خیلی بالاست ، من فقط دهنمو تکون میدم 🥴✌

درسته..پسرمنم شعراییکه میشنوه حتی طولانی باشه باچندبار شنیدن مثل بلبل ازحفظ میخونه..ولی همین شعرواگر از توکتاب بخوه حفظ نمیشه

پارسا پسرمامان😍

دلم ضعف رفت برا دخترم کوچولو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

منم همین بودم با دقت گوش نمیدادم یه بار با جاریم رفتیم بیرون دیدم همه رو حفظه یه آهنگ رو شروع کردم با دقت گوش دادم متنش رو هم دیدم دو سه بار با خواننده تکرار کردم حفظ شدم ولی همه رو تنهایی انجام میدادم 😂