2777
2789

مامانم برا بچه قبلیم‌اومد انقد عر زد منت گذاشت که خدا میدونه بخدا از دستش گریه میکردم

این دفه نمیخام بهش بگم

بنطرتون‌جایی هست پرستار بگیرم برا خونه‌کمکم کنه

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تو بیمارستان و یکی دو روز بعد زایمان مهمه بقیه اش ادم خودش یواش یواش میتونه انجام بده منم تنها بودم تقریبا مامانم واقعا هیچ کاری نمیکرد جز غذا پختن خودم کارای خودمو بچه رو میکردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
فقط تو بیمارستان و یکی دو روز بعد زایمان مهمه بقیه اش ادم خودش یواش یواش میتونه انجام بده منم تنها ب ...

خوب من قبلی طبیعی بودم 

اینو سز میخام کنم

بعدش خیلی سخته بچه رو بغل کنم 

میترسم نتونم‌ی بادگلو بگیرم‌حتی برا بچه

خیلی خیلی نگرانم

همش میگم‌کاش کسی بود بیاد کمکم

بخدا حاضرم پول بدم ولی مادرم‌نیاد

بقران‌دفه قبل فقط گریه میکردم از دستش

نگران نباش منکه بعدسزارینام زودسرپاشدم شوهرت یه هفته ده روزخوب هواتوداشته باشه سرپامیشی خودت...فقط ی ...

شوهرم‌همش سرکاره نمیتونه وگرنه‌چ عصه ای داشتم🥲🥲🥲

خوب من قبلی طبیعی بودم اینو سز میخام کنمبعدش خیلی سخته بچه رو بغل کنم میترسم نتونم‌ی بادگلو بگیرم‌حت ...

ببین واقعیت ده روز اول زیاد بلند نمیتونی بشی راه هم بری دولا دولاست ولی بعد ده روز راحت میشه راه رفت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نگران نباش منکه بعدسزارینام زودسرپاشدم شوهرت یه هفته ده روزخوب هواتوداشته باشه سرپامیشی خودت...فقط ی ...

من فقط یک روز بچه روبقیه نگه داشتن بقیش خودم نگه داشتم ولی واسه شستشو وغذاو...بایدیکی تاده روزدوهفته باشه..

فرشته خانم هستم😇

بعد ده روز زود خوب میشه؟

میتونم بشینم با بخیه ها

مامانم برا بچه قبلیم‌اومد انقد عر زد منت گذاشت که خدا میدونه بخدا از دستش گریه میکردماین دفه نمیخام ...

منم تنها بودم و خدایی راحت تر بود. زیاد سخت نگیر . نهایت چند روز همسرت کمکت کنه

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
ببین واقعیت ده روز اول زیاد بلند نمیتونی بشی راه هم بری دولا دولاست ولی بعد ده روز راحت میشه راه رفت

بنطرت از کجا کسی میتونم‌پیدا کنم‌کمکم کنخ