2777
2789

سلام دوستان خوبین؟

از خیلی وقت پیش تو یه گروه مختلطی هستیم جلسه اول یکی از پسرا خیلی تابلو نگام میکرد و همون جلسه خواستگاری کرد من به خاطر اینکه نتونسته بود نگاهشو کنترل کنه و همه فهمیده بودن رد کردم نه که هیز باشه ها فقط انگار کنترل هیجان نداشت

بعد از من از چند دختر دیگه هم خواستگاری کرد امروز فهمیدم خواستگاری یکیشون رفته بوده و دختره بعد از جلسه رسمی نتونسته باهاش ارتباط خوبی برقرار کنه و مادرش تو تماس تلفنی پسر رو رد کرده بعد مادر آقا گفته که پسرم از شنیدن حرفاتون حالش بد شده و ...😐

بعد به دختره که دوستمه گفتم این بنده خدا کلا کنترل هیجان براش سخته گفتم مثلا یه بار استاد داشت یه خاطره ی تاثیر گذار تعریف می‌کرد یادته که اون آقا گریه کرد؟ گفت آره گفتم کلا ناراحتی و شادیش رو نمیتونه کنترل کنه تمام و کمال احساسشو بروز میده و بنظر غلو شده میاد واسه همین تو ذوق میزنه مدلش همینه اصطلاحا تکانشگری بالایی داره 

کسی هست خودش اینطوری باشه؟

این حتما باید درمان بشه. 

ادم عادی همچین نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یخورده کم اینجوری هستم سوالت چیه

تا حالا شده مشاوره بری؟بنظرت چقد تغییر شدنیه؟

من حس میکنم نه به این شدت ولی تا حدی اینطوریم که ابراز احساسم سریع و زیاده مخصوصا حس خشم و ناراحتیم

تا حالا شده مشاوره بری؟بنظرت چقد تغییر شدنیه؟من حس میکنم نه به این شدت ولی تا حدی اینطوریم که ابراز ...

میشه تغییر کنه ولی طول می کشه پیش روانشناس و روانشناس بره و دارو بخوره تازه اگه خودش بخواهد تغییر کنه 

ممکنه کنار این علائم یه سری علائم دیگه هم داشته باشه باید شرح حال گرفته بشه تا ببینیم دقیق اسم مشکل چیه 

میشه تغییر کنه ولی طول می کشه پیش روانشناس و روانشناس بره و دارو بخوره تازه اگه خودش بخواهد تغییر کن ...

شما رفتی؟اگر بشه تغییر کرد خیلی خوبه نمیدونم از چی ناشی میشه

شما رفتی؟اگر بشه تغییر کرد خیلی خوبه نمیدونم از چی ناشی میشه

میشه ولی ممکنه فقط احساسات غلو شده نباشه ممکنه اختلال مرزی یا دوقطبی باشه که یکی از نشونه هاش اینه 

از نظر روانپزشکی هم با قرص قابل کنترل هست اما اینکه چندتا بخوره و تا چندسال روانپزشک باید تشخیص بده

و باور های اساسی هم باید متفاوت بشه مثلا باید بپذیره که ممکنه بعضی از انسان ها اونو نپذیرن