2777
2789
عنوان

قبلا سریال

282 بازدید | 33 پست

بچه مهندس رو ندیده بودم اما اینسری که پخش شد فکر کنم قسمت دوم بود فصل اول که خیلی برام جذاب اومد دیگه دنبال کردم فصل دوم در نظرم معمولی بود فصل سوم عالی بود جوری که دیگه منتظر نشدم شبها از تی وی ببینم دانلود کردم ۱۸ قسمت رو تو سه روز دیدم امروز داشت تبلیغ فصل ۴ ام رو میکرد دیدم بازیگر نقش جواد عوض شده خوشم نیومد بعد رفتم گوگل دیدم کارگردان نوشته بدلیل خواسته متعارف روزبه حصاری ادامه همکاری رو قطع کردیم حیف شد فقط کسی فصل ۴ رو اگه دیده تعریف نکنه ولی دوس داشتم روزبه حصاری فصل ۴ رو هم بازی میکرد 

خدایا پناهم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالادستمزدبالاتری می‌خواسته عوضش کردن

اره گفتن خیلیی بیشتر از قرارداد قبلی میخواسته

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اره گفتن خیلیی بیشتر از قرارداد قبلی میخواسته

خب میدادن اینهمه دستمزدهای میلیاردی به نابازیگرهایی که فقط پول چهره شون رو میگیرن میدن این که خیلی خوب نقشش رو بازی کرده بود نظرات رو خوندم همه اونایی که دیده بودن میگفتن روزبه تو این قسمت نبود بی مزه شده بود 

خدایا پناهم باش
خب میدادن اینهمه دستمزدهای میلیاردی به نابازیگرهایی که فقط پول چهره شون رو میگیرن میدن این که خیلی خ ...

نه اخه خیلی میخواسته ماهی اگه اشتباه نکنم گفتن ۲۰۰ میلیون درحالی ک گفتن واسه فصل قبل یعنی ۳ ماهی ۷ میلیون بود

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

وای دیگه این بازیگران شورهمه چیودرمیارن ازبس پولکین

اینم دیده معروف شده تو فیلم و بهش نیاز دارن واسه فصل بعد گفته بزار قیمت و ببرم بالا😂😂حالا خوبه اینا یه استعدادی دارن ک بخاطرش پول میگیرن بعضی بازیگرا واقعا بازیشون افتضاحه