2777
2789

امروز عصر مهمون اومده بود خونه مامان بزرگم اینا ماهم اونجا بودیم بعد یکی از مهمونا ازم پرسید چیکار میکنم اینا گفتم از شنبه قراره برم دانشگاه شروع کرد سرشو به نشانه تاسف تکون دادن😑 گفت دختر ۱۵ سال رو که رد کرد باید بره خونه شوهر دانشگاه و درس برای دختر معنی نداره🤮  

انقدر حالم بهم خورد و ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم 

حالا همین خانومی که میگم ۳۰ و خورده ای سالش بیشتر نیستا ولی افکارش انقدر پوسیده و تهوع اوره 

یجورایی پشیمونم که جوابشو ندادم 

بگو شوهر کنن مثل تو پول پر کردن دندونشون نداشته باشن

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی همینه 

آدم هایی که مثل تو فکر میکنن و آدم هایی که اصلا شبیه تو فکر نمیکنن .با لبخند از کنار همه بگذر و راه درست رو برو 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

دختر باید ۱۸ ازدواج کنه. اونی که زیر ۱۸ ازدواج می‌کنه دهاتیه

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله