الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه کلاس نه ولی خیلی خوشگله کاراییش هم آره اورجینالش خیلی کیفیت داره بنظرم ولی خب ۴ و نیم میلیون یکم زیاده الآنم خرج زیاد داریم نمیتونم. متوجه نشدم یعنی از روی ظاهر تابلوعه فیکه؟
من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
ما سه سال ماشین لباسشوییمون خراب شد تازه یه ماه پیش خریدیم...الان اول مهره کلی خرج شد بعد خونمون هم خرج داره... اصلا خیلی بده به هیچی نمیرسی. به قول بابام مثل لحاف چهل تیکه اس هرجاشو میدوزی از اونور پاره میشه
من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈