2777
2789
عنوان

اگه روحیه تون حساسه نیاین 😭 تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش هم یک بیمار کثیف دستگیر شده، که حداقل به ٣٧ بچه که بیشتر پسر بودند تجاوز می کرده، حتی یک مورد بچه دو ساله...،الان برای توجیه این کار کثیف گفته بچه بودم مورد تجاوز قرار گرفتم و اینطور می خواستم انتقام بگیرم.

فیلم هم از این کار تهیه می کرده و در کانال های خاص می فروخته....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بعضی موقع با خودم میگم چه عدالتیه ک یکی تو کودکی باید همچین بلایی سرش بره. درحالی که خودش چشم و گوش ...

همون دیگه خدا چرا نجاتش نداده یه بلایی سر اون آدم نیومده که اینکارو نکنه معلوم نیس چند بار بوده که بچه اونجوری شده😭

چه عملی داشته اون کودک 

بعد دکتر برای بیمار شیاف نمیذاره 

مقعد چه بر اثر تجاوز یا فرو رفتن هر چیزی همچنان باز نمیمونه 

بعد بچه بر اثر تجاوز  زنده نمیمونه بمونه بی هوش میشه بی هوش نشه سکوت نمیکنه خون ریزی و درد بسیار شدید داره 

که اطرافیان متوجه میشند 

باگ این داستان زیاد بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چه عملی داشته اون کودک بعد دکتر برای بیمار شیاف نمیذاره مقعد چه بر اثر تجاوز یا فرو رفتن هر چیزی همچ ...

عمل تنگی مجرای ادرار داشته بیهوش بوده و اینکه خواهرم میگه برای بچه ها شیاف میذاریم که به هوش اومدن درد نداشته باشن خواهر ذهنم مریض نیس که همچین چیز دردناکی رو بسازم خودم مادرم گفتم بگم مادرای دیگه هم حواسشون جمع تر باشه 

عمل تنگی مجرای ادرار داشته بیهوش بوده و اینکه خواهرم میگه برای بچه ها شیاف میذاریم که به هوش اومدن د ...

نمیگم از این داستان ها نیست زیاد هم هست 

اما شما خوب تعریف ندادید 

به هر حال مرسی از هشدارتون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خداکنه دروغ باشه قلبم دردگرفت

واقعاً دردناک هست

واقعاً دردناک هست

از این موارد تجاوز زیاد برام گفته خواهرم ولی این چون بچه بود خیلی به هم ریختم میگفت مال روستا بودن وقتی به مامانش گفتن فقط بهتش برده می‌گفته چیکار باید بکنم دیگه اونجا راهنماییش کردن فقط گفته دیدم که نمیتونه مدفوعشو کنترل کنه فکر نمیکردم واسه همچین چیزی باشه