2777
2789

دخترم نیمه اولیه پارسال روز دوم مدرسه معلمش که سنشم زیاد بود سیلی زده بود بهش حالا درسته محکم نبود اما دخترم خیییلی ناراحت بودو تو خودش بود رفتم .به معلمه و مدیر گفتم اما زدن زیرش ولی گفتم شاهد دارم.

کلاسشو عوض کردم. اینیکی معلمشم تازه کار بود چرتو پرت میگفت درست درس نمیداد. امسال خدا رحم کنه ببینم معلم دوم بچم چطوره. مدرسه دولتیه

ولمون کن 

معلم خوب واقعا نعمت بزرگیه.

منم امسال مدرسه پسرمو عوض کردم نمیدونم معلمش چطوره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زده تو گوش بچه ت ؟

دخترم شیطون بود با کناریش حرف میزد . 

آخه ۶سالش بود تازه وارد مدرسه شده بود فکر میکرد مثل پیشدبستانیه . روز دوم مدرسه بود.

مثلت میخواسته دخترم ازش حساب ببره

ولمون کن 

معلم سال اول خیلییییییی مهمه حواستون باشه از درس نیوفته به چه حقی دختر شما رو زده ؟ الان قوانین عوض ...

ازین پیر زناب بداخلاق بود فهمیدم سابقه داشته. سال قبلشم یه بچه ایو چون مریض بوده هی  هول میداده که برو اونور....

بابا بچه رفته بود دم کلاس  دعوا...

ولمون کن 

دخترم شیطون بود با کناریش حرف میزد . آخه ۶سالش بود تازه وارد مدرسه شده بود فکر میکرد مثل پیشدبستانیه ...

میتونست با شما صحبت کنه به دخترت بگی سر کلاس حرف نزنه. این رفتارا توی دوره الان جواب نمیده اخه روز دوم کتک؟امیدوارم معلمای خوب گیرش بیاد

بهش بگو هممون هم معلمای خوب داشتیم هم بد. این دوره هم میگذره

دخترم شیطون بود با کناریش حرف میزد . آخه ۶سالش بود تازه وارد مدرسه شده بود فکر میکرد مثل پیشدبستانیه ...

چه ربطی به شیطون بودن بچتون داره . 

تربیت و تدریس چیزیه که معلم یاد میگیره و باید به روش درست انجامش بده ، من خودم دانشجو معلمم درسته تجربه ندارم اما کتابهای تربیتی که میخونم تو همشون روش درست صحبت با بچه های به قولی شیطون یا کسایی که حرف گوش نمیدن هست 

اون معلم باید یاد بگیریم چجوری با بچه‌ها رفتار کنه . 

میتونست جای دخترتون رو عوض کنه یا شعر سکوت بخونه بچه ها سکوت کنن ( هم بازیه هم بچه ها سکوت میکنن )

ازین پیر زناب بداخلاق بود فهمیدم سابقه داشته. سال قبلشم یه بچه ایو چون مریض بوده هی هول میداده که ب ...

به نظرم سعی کنید مدرسه ای که شناخته شده هست بگذاریدش 

و اینکه مدرسه باید قبل از کلاسها ی دیدار با معلمان و والدین بگذارند و معلمان از روند تدریس والدین رو باخبر کنن و روش تدریس و ... 

واقعا متاسفم برای همچین معلمی ان شا الله من اینحوری نشم خدا بخواد . 

به حق حضرت عباس ان شا الله امسال معلم خیلییییی خوبی نصیب دخترتون بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد