2777
2789
عنوان

زشته برای عروسی خانوادگی نریم

96 بازدید | 11 پست

یکی از اقوام دور مثلا دختر پسر خاله ی پدری دعوت کرده باشه بابام فقط بره زشته؟مثلا عموها و‌...همه با خانواده برن ما بابامون بره فقط؟

من مامانم راستش صورتش لیزر کرده نمتونه بره منم حوصله ندارم تنها برم اونجا گفتم بابام بره فقط عیبی نداره؟

البته ما کلا منو مامانم خیلی وقته تو جمع و ...ها نیستیم و بابام خودش میره ولی خب عروسیا میریم اما ایت دور بودن از بقیه ام شرایط یحور کرده واقعا دلمون نمیره بریم بقیه رو ببینیم (چون واقعا مامانمو اذیت کردن و..مامانم تو جمع ها ورفت امدا نیست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تنها فقط تو بری هم با سؤالاشون سرویست می‌کنن که وایییی مامانت کجاست 

همون بابات بره 

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

دیگه هر کی با توجه به شرایط خانوادگیش میدونه چی باعث ناراحتی میشه چی نه ؛ مثلا اگه ما بودیم حتما میرفتیم شما ببین روابطتون چجوریه تا چه حد هم مهمه براتون ، بنظرم برو تا حرف و حدیث پیش نیاد

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

بستگی به روابطتون داره مثلا خونوادم با پسرخاله های بابام رابطه خیلی نزدیکی دارن درنتیجه صدرصد هممون ...

نه نزدیک نیستیم اون مدلی فقط میخوام بدونم‌زشته یا نه یه رابطه معمولیه دیگه البته قدیما صمیمی بودیم ولی الان همون ۲/۳سالیه کلا نه

دیگه هر کی با توجه به شرایط خانوادگیش میدونه چی باعث ناراحتی میشه چی نه ؛ مثلا اگه ما بودیم حتما میر ...

😅😂اخه واقعا تنهایی نمیدونم برم کجا بشینم با وسی صمیمی نیستم حتی فامیلامون که دعوتن حس میکنم تنها بیوفتم 

😅😂اخه واقعا تنهایی نمیدونم برم کجا بشینم با وسی صمیمی نیستم حتی فامیلامون که دعوتن حس میکنم تنها ب ...

خب پس نرو اگه اونجا معذب میشی

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹