2777
2789
عنوان

با شغل وکالت میشه مهاجرت کرد

86 بازدید | 21 پست

میشه وکالت خوند و مدرک های زبان هم گرفت و مهاجرت کرد و از ایران رفت مثلن بعد قبولی وکالت میشه از طریق دانشگاه رزومه فرستاد و رفت خارج ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کارشناسی نمیتونی

تا دکتری یا فوق بری حقوق بین الملل بخون کنارشم زبان

یکی از پولساز ترین رشته هاس . میتونی مهاجرت کنی

خودم حقوق میخونم

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

زبان تا سال دیگ همین موقع همه مدرک هاش میگیرم

عالیهههه میتونی تو حقوق بین الملل موفق باشی

حتما پیشنهاد میکنم. کارشناسی رو تموم کن برو فوق بخون.. 

قانون کشور ما بدرد کجا میخوره آخه؟؟؟؟؟

هیجا بنظرت با چ رشته  انسانی میشه مهاجرت کرد میخام سال دیگ انتخاب رشته کنم بعد  کنکور نمی‌دونم چه رشته ای برم ولی هدفم مهاجرته

عالیهههه میتونی تو حقوق بین الملل موفق باشیحتما پیشنهاد میکنم. کارشناسی رو تموم کن برو فوق بخون..

زبانم خیلی خوبه و سال دیگه میخام کنکور بدم و مطمعنم قبول میشم برا انتخاب رشته سر درگمم و میخام یه سال بعد دانشگاه هم مهاجرت کنم 

زبانم خیلی خوبه و سال دیگه میخام کنکور بدم و مطمعنم قبول میشم برا انتخاب رشته سر درگمم و میخام یه سا ...

رشته های انسانی کمتر شانس مهاجرت دارن

برا پزشکی بیشتره..