تاحالا همچین چیزی ندیده بودم بنظرتون چه بلایی سرش اومده؟ توی یخچال بوده نوشته توی فریزر نگه دارین من حواسم نبوده ولی خب وقتی تاریخ انقضا داشته یعنی چیزی رو توی یخچال نگه داری باید کپک بزنع؟ تازه خریده بودم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
یعنی فریزر انقد تاثیر داره یخچالم که سرده یا چیزی رفته توش نمیدونم چی شده پر پر بود کامل کپک زده تاریخ انقضا شم تا آخر امسال بود
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پنیر کلا زود کپک میزنه عشقم حتما ازین به بعد تو فریزر نگهداری کن چه پنیر پیترا چه پارمژان
مررسی