2777
2789
عنوان

وقتی مامانت لعنت خدا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 33 پست
مامانم فوت کرده یهویی قلبم درد گرفت نمی‌دونم چی بگم الان حاضر بودم نصف عمرم. رو بدم ک باشع دلم تنکش ...

حرفاش خیلی اذیتم میکته

از بچگی تحقیر شدم

شاید سخته درک کنی

من دفاعی ندارم

اینم یه جور آروم کردن خودمه

فکر میکنم هیچی وایگسه از دست دادن ندارم. 

💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم فوت کرده یهویی قلبم درد گرفت نمی‌دونم چی بگم الان حاضر بودم نصف عمرم. رو بدم ک باشع دلم تنکش ...

خواااهشا وقتی تو شرایط بقیه نبودین زخم نپاشین 

ادم مادرش مرده باشه درسته خیلییی سخته ولی حداقل یه تصور خوب ازش داره ولی امان از روزی که هم باشه ولی نبودنش بیشتر خوشحالت کنه

عزیزم خدا رحمتشون کنه . مم به بقیه اینجا میگم که قدردان خانواده باشین حتی با شرایط سخت . حتی میگم وقتی هم حق با شماست باز حق پرخاش ندارین . گاهی ادم میبینه کوتاه میاد و فقط میگه چشم همه چی حل میشه و اعصاب ادم بهتره .میدونم هر کسی شرایط خودشو داره  ان شاالله خدا برای شما و اسی عزیز بسازه بهترین ها رو

حرفاش خیلی اذیتم میکتهاز بچگی تحقیر شدمشاید سخته درک کنیمن دفاعی ندارماینم یه جور آروم کردن خودمهفکر ...

عزیز دلم برای اروم شدن حالت با مشاور که گفتم  صحبت کن☺️🌷💚ان شاالله حال دلت همیشه خوب باشه و سلامت باشی 

حرفاش خیلی اذیتم میکتهاز بچگی تحقیر شدمشاید سخته درک کنیمن دفاعی ندارماینم یه جور آروم کردن خودمهفکر ...

عزیزم تو هر خانواده ای فشار هست 

طبیعیه 

ولی مهم خودتی ک بتونی سالم و سلامت باشی

من زخم پاشیدم تویی ک حتی وقت نمیزاری بخونی خواهشااااا زیپ.نزن

آره فقط بلدن یه چیزی بگن ..تفکرنمیکنن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
میدونی هرکی نشسته تو خونه خودش ی کوشی دستشه همینجوری تایپ میکنه بدون اینکه بفهمه

ول کن اصلا اهمیتی نداره

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دقیقا سراسر عقده و کمبود

مهم نیس .به عنوان خواهر حیفه ذهنتو درگیری چنین مسائل بی اهمیتی مشغول کنی..