2777
2789
عنوان

همکار جدیدم

95 بازدید | 9 پست

من کلا این چندسالی که سر کاررفتم همه همکارام بزرگتر از من بودن، جدیدا یه همکاری اومده هم سن منه، من مجردم و اون ازدواج کرده بچه یه ساله داره، خیلی هم اجتماعی و خوش برخورده با همه. 

گفتم خوبه باهم دوست میشیم ولی بااینکه هیچ حرفی بینمون نبوده از من دور میگرده کلا. من چند بار بهش زنگ زدم که مثلا بریم بیرون ولی اون رد کرده یا گفته دوست دارم بقیه هم باشن. 

چرا به نظرتون؟ 

گیر نده

تو چرا اصرار میکنی؟

شاید حال نمیکنه باهات

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه میدونم گفتم یه رفیق جدید داشته باشماگه حال نمیکنه که هیچی😂

میدونم چی میگی

ولی کلا ادما رو به زور نباید اورد تو رابطه دوستی

تو بهترین ادم دنیام باشی چند نقر پیدا میشن باهات حال نکنن، منظورمو بد برداشت نکن

به افکار اون ادم مربوطه

و کلا محل کار جای رقابته، جای رفاقت نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دارم در مورد یه خانم صحبت میکنم

ای وای فکر کردم مرده🤣🤣

تازه از خواب بیدار شدم ببخشید🤣

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨