2777
2789
عنوان

بیایین دردو دل

65 بازدید | 5 پست

بچم کوچیکه.زیر۴ ساله.پریشب خونه مادرشوهرم پیله کرد بهم و گریه میکردکه بغلم کن.شوهرمم کم محلی میکنه همش.محل نذاشت و رفت کمک مامانش.همزمان خواهرشوهرم که پسرش (هم سن بچه منه) بغل باباش بودو مامانشم رو مبل درحال استراحت.صداکردم شوهرمو که بیاد بچه رو بگیره ولی گفت دستم بنده.دوباره با ناراحتی صداش کردم گفتم بیا بچه رو بگیر.اومد اخرش.

شما بودین جای من ناراحت میشدین؟

من ناراحت شدم چون حس کردم کمم گذاشته و ناخوداگاه خودمو با خواهرشوهرم مقایسه کردم.

پیله کردنت تو اون شرایط بد بود. چون ممکن بود شوهرت هم عکس العمل خوبی نشون نده و ضایعت کنه تو جمع

بهتر بود خودت بچتو بغل میکردی و رو مبل مینشستی 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت متاهلی؟توموقعیت من بودی؟

بله عزیزم متاهلم و بچه هم دارم.  اون حستو درک میکنم. منم خیلی وقتا از مقایسه کردن ناراحت شدم

ولی من هیچوقت خونه مادرشوهرم چیزی رو بیشتر از یک بار به شوهرم نمیگم.  

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

میشه بپرسم از شغلتون راضی هستین؟!‌ 

من خودم دندانسازی کار میکنم ولی یه مدتی هست که تو فکر اینم‌شغلم رو عوض کنم 

و اینکه بعد از دوره آموزشی و جوری مشغول به کار بشم 

میشه کلا یکم از تحربیاتتون بگین