2777
2789
عنوان

امروز بی آبرو شدم

250 بازدید | 14 پست

از ساعت ۶ صبح بیدار شدم که برقکار میخواست بیاد اتاقم سابیدم خونه رو جارو کردم لباسام جمع کردم جارو کردم دستمال کشیدم آبروم نره همه جارو برق انداختم چون آشنا بود طرف از همکارای بابام 

بعد پریودم کشور لباس زیر ام یکم گیر داره خرابه. نوار بهداشتی ام توی همون می‌ذارم. اوضاع خراب شد قبل رسیدنش مجبور شدم از اون کشو استفاده کنم. درش باز مونده بود هیچی دیگ اومد تو اتاقم نگاهش افتاد منم عین جکی جان با چادر رنگی لنگمو دراز کردم با پام سریع هلش دادم بستمش ولی این همه تلاش کردم آخرم آبروم رفت😭😭😭😭😭

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

حالا در چند ثانیه میخواد چی ببینه .نکنه فکر کردی مارک نوار بهداشتی دید 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا در چند ثانیه میخواد چی ببینه .نکنه فکر کردی مارک نوار بهداشتی دید

مشخص بود نوار بهداشتی دیگ بعدم لباس زیرامم توش بود اخه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

حالا خوبه دوباره قرار نیست که طرف رو ببینی 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

جکی جان😂

سریع ترین راه بالا بردن پا و لگد زدن بود کار با دست جمع نمیشد😂

فدایی سرتتتت .دیگه در این حد باز نبوده که کل کشو رو رویت کرده باشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حالا خوبه دوباره قرار نیست که طرف رو ببینی

همکار بابامع وگرنه نمیسابیدم انقد آبروم رفت