واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
در سکوت ما فریادهاست........ زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔 https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/ اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه! اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤
از چیه ما؟؟؟؟؟ بدبخت تر از ملت ایرانم هستهرروز استری و اصاب خوردی ث سگ دو زدنهی بساز خراب شه
نمیدونم هرآدمی بایدبخودش نگاه کنه دیگه
الان همه مثل همن فقط شمانیستی
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!