2777
2789
مگ چکارکردع

حس اضافه بودن بهم میده  درد و ناراحتیم براش مهم نیس بمیرمم بهم کمک نمیکنه حتی حاضر نیست یکم بچه رو نگه داره تا من یه لقمه غذا بخورم یا برم دستشویی هیچ جا باهام نمیاد 

خدایا خودت کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ الان انقدری مشکل هست وزندگی سخته ک مهم نیس دوست داشتن کسی برام.همین ک اموراتم بگزره و محتاج اطرا ...

امورتم نمیگزره منو محتاج همه کرده باید به خاطر کوچکترین کار به بقیه رو بزنم

خدایا خودت کمکم کن 
خب حرفای تو دعوا رو اصلا ملاک قرار نده. مهم اینه که ببینی چقدر برات ارزش قائله، برات زحمت میکشه، تل ...

هیچ ارزشی قائل نیست کاری کرده اعتماد به نفسم صفر بشه

خدایا خودت کمکم کن 
هیچ ارزشی قائل نیست کاری کرده اعتماد به نفسم صفر بشه

منم همینم.

یک ماه و نیم خونه مادرم بودم گفتیم چون باردارم و ی بچه یک و نیم سال دارم خونه مامان برم که بهم کمک کنند حداقل سر بچه رو گرم کن ی مقدار استراحت کنم 

اومدم خونه بشدت بغل میخام اما اون زیاد بغلم نمیکنه. نمیگم چیزای دیگه باشه اما در همین حد بغل و ناز کردن و..میخام اما نیست..بچه رو بخونه می‌کنه که زشته بده.نمیدونم ازم سرد شده ؟ آخه میگن مردها خانپمشون ازشون دور باشه این نیاازشون خیلی فعال میشه!!؟

هر چند هر روز صد بار بهم میگه دوستت دارم و امثال این.هرکاری از دستش بر بیاد برام می‌کنه هرچی بخوام میخره اما خب حس میکنم دور شده ازم..نمی‌دونم شاید زشت شدم.چاق شدم.حوصله ندارم مثل قبل بارداری به خودم برسم .یا چی؟ اعتمادبنفسم صفرررررر شده

هرچند احتمال صفر در صده اما خونه رو میگردم.گوشیشو میگردم دنبال علت هستم البته قبلاً هم گرم نبود ب اون صورت اما بعد یکماه و نیم دوری انتظار اینو نداشتم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم