من آدم حسودی نیستم
اصلا بخیل هم نیستم
خوشحال میشم با خوشبختی آدما
حسادت با حسرت خیلی فرق داره
چندتا ادمو تو اینستا دیدم خیلی خوشبختن و خیلی حسرت خوردم منظورم زوج ها هستن، الان بعداز یکسال دیدم زندگیشون خراب شده و خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم و گریه کردم از خودم بیشتر ناراحت شدم، براشون دعا کردم زندگیشون رو به راه بشه
دوباره پارسال یکنفر عروسی کرده بود عکسشونو که تو لباس عروس دیدم کنار عشقشون خیلی حسرت خوردم چند روز پیش شنیدم مرحله طلاقه
اکثرا محتواهای عاشقانه میبینم که تلاش کردن بهم دیگه رسیدن همدیگرو دوست دارن دست خودم نیست قلبم درد میگیره نه بخاطر خوشبختی دیگران بخاطر زخمی که قلبم هشت سال پیش خورده💔من خیلی خوب خوشگل مهربون با صداقت و همه چی تموم بودم نمیگم عالی بودم ولی خوب بودم اما قدرمو ندونست و به بدترین شکل قلبمو هزار تیکه کرد بعداز اون نتونستم وارد هیچ رابطه ای بشم قلبم میسوزه از دردی که رو قلبمه هرکسی و میبینم به عشقش رسیده یا همدیگرو دوست دارن هوای همو دارن بدجور قلبم درد میگیره، برای خودم دلم میسوزه که مگه من چی کم داشتم،هیچجوره آروم نمیشم فقط سپردم به خدا این دردو دارم صبوری به خرج میدم ولی هیچوقت هیچی واسه من درست پیش نرفت همیشه یه چیزی میلنگید همیشه به هر مسیری برخوردم تهش یه غم و ناراحتی منتظرم بود هیچوقت دلم خوش نبود، درد قلبم نفسمو میگیره،حسرت میکشم 💔