2777
2789

من آدم حسودی نیستم 

اصلا بخیل هم نیستم 

خوشحال میشم با خوشبختی آدما

حسادت با حسرت خیلی فرق داره

چندتا ادمو تو اینستا دیدم خیلی خوشبختن و خیلی حسرت خوردم منظورم زوج ها هستن، الان بعداز یکسال دیدم زندگیشون خراب شده و خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم و گریه کردم از خودم بیشتر ناراحت شدم، براشون دعا کردم زندگیشون رو به راه بشه 

دوباره پارسال یکنفر عروسی کرده بود عکسشونو که تو لباس عروس دیدم کنار عشقشون خیلی حسرت خوردم چند روز پیش شنیدم مرحله طلاقه 

اکثرا محتواهای عاشقانه میبینم که تلاش کردن بهم دیگه رسیدن همدیگرو دوست دارن دست خودم نیست قلبم درد میگیره نه بخاطر خوشبختی دیگران بخاطر زخمی که قلبم هشت سال پیش خورده💔من خیلی خوب خوشگل مهربون با صداقت و همه چی تموم بودم نمیگم عالی بودم ولی خوب بودم اما قدرمو ندونست و به بدترین شکل قلبمو هزار تیکه کرد بعداز اون نتونستم وارد هیچ رابطه ای بشم قلبم میسوزه از دردی که رو قلبمه هرکسی و میبینم به عشقش رسیده یا همدیگرو دوست دارن هوای همو دارن بدجور قلبم درد میگیره، برای خودم دلم میسوزه که مگه من چی کم داشتم،هیچجوره آروم نمیشم فقط سپردم به خدا این دردو دارم صبوری به خرج میدم ولی هیچوقت هیچی واسه من درست پیش نرفت همیشه یه چیزی می‌لنگید همیشه به هر مسیری برخوردم تهش یه غم و ناراحتی منتظرم بود هیچوقت دلم خوش نبود، درد قلبم نفسمو میگیره،حسرت میکشم 💔 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجب میکنم ازت ،با دیدن دوتا عکس تو اینستا حسرت میخوری

میدونی، زیر آسمون یه شهریم ولی اینکار دنیا تا دنیا فاصلمونه‌ اکثرا حسرت اونایی میخورم که چند کیلومتر میکوبن که برن عشقشون ببینن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
چشمات شوره🦦

نمی‌دونم ولی اینو امتحان کردم تاحالا کسیو چشم نزدم

انرژی منفی حسرت زیاده و واقعا خودمم‌ ترسیدم دیگه نمیخوام به محتوای زوج ها نگاه کنم یهو میاد تو اکسپلور 

بخودت نگیر شگردبلاگرا واسه ویوو لایک

درسته 

در کل من بیشتر درد خودمو میبینم تا محتوای اونا

ببخشید اینو میگم ولی ادم باید قوی باشه به هر دلیلی هر شکلی 8 ساااااال پیش از یه ادمی جدا شدی تموم شده رفته ادما میان و میرن این چیز عجیبی نیس به خودت بیا بقیه زندگیتو اینجوری هدر نده حسرت اونم نخور مگه قحدیش اومده دوتا ادمه درست حسابی ببینی اصلا یادت میره اونی که بهت اسیب زده وجود داشته مگه اینکه سر خودت برای دردسر درد بکنه تو اینستا ام هرچی میبینی باور نکن تا بوده همین بوده بلاگرا ازدواج میکنن جدا میشن  تو ام بچسب به زندگیت با ادمای جدید اشنا شو زیاد به این حرفای چرت و پرت راجب عشق توجه نکن تو خودت داری به خودت این تلقینو میکنی که بجز اون یه نفر نمیتونی با کسی باشی خودتم میتونی خودتو از این منجلاب نجات بدی پس به خودت بیا رو خودت کار کن

حسرتِ داشتنِ عشق بقیه رو نخور 

عشق واقعی واقعا کمیابه همه ی اینایی که می بینی ظاهر قضیه اس و واقعا عاشق نیستن تحت تاثیر هورمونن!

بعد از اینکه هورموناشون افت کرد اختلافات میزنه بیرون حالا یا دچار اختلافات شدید میشن یا جدا میشن و ....

سعی کن تمرکزت روی زندگی خودت باشه و از زندگیت لذت ببری  یه کمی از فضای مجازی فاصله بگیر چون مثل باتلاق ادمو میکشه تو خودش. بجاش مطالعه کن یا فیلم و سریال ببین

موفق باشی

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

سلام اسی من یه چند تا سوال داشتم ازت اگه بدت نمیاد میشه بپرسم؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡